Messi, ambasador global al brand-ului Huawei Messi, ambasador global al brand-ului Huawei
Huawei anunță numirea lui Lionel Messi ca nou ambasador global al brand-ului companiei. Parteneriatul cu Lionel Messi evidențiază alinierea brand-ului Huawei cu oamenii și... Messi, ambasador global al brand-ului Huawei

Huawei anunță numirea lui Lionel Messi ca nou ambasador global al brand-ului companiei. Parteneriatul cu Lionel Messi evidențiază alinierea brand-ului Huawei cu oamenii și cu brand-urile care întruchipează și se străduiesc să împărtășească valoarea a ceea ce reprezintă importanța faptului de a fi conectat permanent.

“Lionel Messi va ajuta brand-ul nostru să încurajeze lumea să se concentreze, să persevereze și să reușească; să se apropie de excelență, mai ales în Europa, Asia și America Latină, zonele cărora Huawei se dedică. Onorăm drumul parcurs până la realizările de astăzi, și, cu fiecare nouă provocare, ne reînnoim agajamentul de a găsi calea spre succes”, a declarat Kevin Ho, Președinte, Handset Business, Huawei Consumer BG.

Huawei crede că sportul este un mod minunat de a îmbogăți viețile oamenilor, și de aceea se dedică atât de puternic sportului în general, și fotbalului în particular.

În ultimii câțiva ani Huawei investit în mai multe echipe – precum América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid și AC Milan – echipe care inspiră oameni din întreaga lume, și în jucători care, conform valorilor companiei, împărtășesc valorile brand-ului nostru, precum Robert Lewandowski, ambasadorul Huawei în Europa Centrala si de Est și statele nordice, Alexis Sánchez, ambasadorul Huawei în Chile, iar acum Lionel Messi.

Lionel Messi a spus: “Trebuie să te lupți pentru visul tău. Trebuie să faci sacrificii și să te implici total, mereu cu țelul de a atinge măreția. În ziua în care consideri că nu mai ai ce îmbunătăți, trebuie să lucrezi mai departe pentru a obține alte realizări.”

Condus de pasiunea sa pentru inovație și de agajamentul față de excelență, Huawei a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și produse de tehnologie din lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.