Fashion Trends: Marks & Spencer prezintă colecția pentru bărbați primăvară-vară 2016 Fashion Trends: Marks & Spencer prezintă colecția pentru bărbați primăvară-vară 2016
Stilul „Sport Luxe” este trendul predominant în ținutele domnilor din această vară, întreaga colecție fiind însoțită de detalii inspirate din ținutele sport. Marks &... Fashion Trends: Marks & Spencer prezintă colecția pentru bărbați primăvară-vară 2016

Stilul „Sport Luxe” este trendul predominant în ținutele domnilor din această vară, întreaga colecție fiind însoțită de detalii inspirate din ținutele sport.

Marks & Spencer lansează noua colecție pentru bărbați din sezonul primăvară-vară 2016, în care se regăsesc croieli deosebite, țesături fine, siluete simple și modele de încălțăminte statement, elemente care fac diferența pentru domnii care aleg aceste ținute.

Ținutele smart casual se mențin în preferințele acestui sezon și se remarcă prin elemente vestimentare precum jacheta bombardier, încălțămintea sport și tricoul polo, piese care pot fi metamorfozate cu ușurință în ținute de zi sau formale. Croiala continuă să fie una simplă, ceea ce conferă un ton mai relaxat chiar și unei siluete formale.

Elementele smart casual se regăsesc și în piesele vestimentare din colecția Autograph, în care croielile și elementele proprii stilului „Sport Luxe” definesc lookul și creează un stil elegant și minimalist: piese de lux în țesături fine, forme simple realizate cu mare atenție la detalii.

Detalii ale stilului „Sport Luxe” se regăsesc în întreaga colecție de primăvară-vară din acest an, din care cele mai reprezentative sunt marginile reflectorizante, fermoarele adăugate, manșetele în dungi și căptușeala detașabilă. În acest sezon, bărbații vor găsi o paletă extinsă de piese vestimentare din colecția M&S Collection inspirate din îmbrăcămintea sport, ce pot fi purtate atât înainte de a merge la sală, cât și după, combinate pentru a reda o ținută smart casual.

Colecția Blue Harbour cuprinde elemente de inspirație nautică ce se îmbină cu stilul „Sport Luxe”, în care predomină palete de culori în tonuri de roșu, alb și albastru. Piesele cheie ale colecției sunt tricoul în dungi, jacheta bombardier chambray și jeanșii albi. Brandul North Coast recreează stilul vintage din L.A.-ul anilor ’40, ’50, folosind texturi originale și culori în tonuri pale, accentul fiind pus pe mantourile cu două rânduri de nasturi, piesele din denim în tonuri de albastru deschis și tricourile polo open weave.

Noua colecție este completată excelent de accesoriile de lux și de încălțăminte, iar noutățile sezonului sunt sandalele din piele cu sistem de închidere cu două catarame, pantofii de pânză joși de tip slip on, în nuanțe de vișiniu, chambray și cafeniu. Colecția de accesorii de primăvară-vară include elemente sport precum genți de voiaj și rucsaci, alături de ochelarii de soare care pot fi purtați în apă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.