Box it, primul serviciu de tip storage box din România Box it, primul serviciu de tip storage box din România
Primul serviciu de tip storage box din România, denumit Box it, a fost lansat recent la București. Conceptul storage box service  presupune livrarea de... Box it, primul serviciu de tip storage box din România

Primul serviciu de tip storage box din România, denumit Box it, a fost lansat recent la București. Conceptul storage box service  presupune livrarea de cutii la adresa clientului și preluarea acestora în momentul în care toate lucrurile sunt gata împachetate.

Noutatea conceptului promovat de Box it stă în simplitatea procesului de depozitare, precum și în flexibilitatea pe care o oferă clientului.

“Astfel, cei care doresc să își facă loc în garderobă pentru noi ținute sau pur și simplu vor să elibereze spații din casă pentru a avea mai mult confort, pot alege să-și depoziteze lucrurile personale în cutiile Box it. Procesul este simplu – suntem contactați prin formularul de pe site, livrăm cutiile, iar când totul este împachetat suntem chemați din nou de către client pentru a prelua bunurile respective”, a explicat Miruna Popa-Nemoiu, unul dintre cei doi fondatori ai business-ului Box it.

Unul dintre principalele avantaje ale Box it este dat de programul de lucru al companiei. Întrucât majoritatea persoanelor sunt plecate în cursul zilei de acasă, fondatorii (Miruna Popa-Nemoiu și George Cârlan) au decis să livreze și să ridice cutii în intervalul 18:00 – 22:00, de luni până vineri, și între 10:00 și 15:00, în week-end.

De asemenea, utilizând serviciile Box it, bucureștenii vor economisi mai mult timp, deoarece nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze către un spațiu clasic de depozitare.

O cutie Box it are 60 cm lungime, 29 cm lățime și 41,5 cm înălțime și poate depozita 17 paltoane groase de iarnă, 32 de pulovere sau 78 de tricouri, având o capacitate de maxim 15 kg.

“Ideea înființării acestui business a venit natural, ca o conștientizare a propriilor necesități. Nevoia de mai mult spațiu într-o casă a devenit o problemă reală pentru toată lumea, astfel încât un serviciu de depozitare apoape customizat, gândit ca o extensie a spațiului nostru personal, să fie mai mult decât binevenit”, a arătat Miruna Popa-Nemoiu.

În ceea ce privește prețurile de depozitare, Box it are, în prezent, două planuri tarifare – 15 lei/cutie/luna, pentru o perioadă contractată de minim patru luni și 25 lei/cutie/lună – fără minim de depozitare.

Depozitul Box it este amplasat în zona ultracentrală și are o capacitate de circa 180 de cutii. Acesta este ferit de praf și de apă, și este protejat de factori de risc de incendiu. Totodată, temperatura în cadrul acestuia este constantă, pentru a asigura un climat adecvat bunurilor păstrate în cutiile de depozitare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.