Tehnologia VXAO de la NVIDIA este disponibilă cu noul patch Rise of the Tomb Raider Tehnologia VXAO de la NVIDIA este disponibilă cu noul patch Rise of the Tomb Raider
Setarea grafică VXAO dezvoltată pentru tehnica ”Ambiental Occlusion” este acum disponibilă prin descărcarea patch-ului Rise of the Tomb Raider, alături de tehnologia HBAO+. În... Tehnologia VXAO de la NVIDIA este disponibilă cu noul patch Rise of the Tomb Raider

Setarea grafică VXAO dezvoltată pentru tehnica ”Ambiental Occlusion” este acum disponibilă prin descărcarea patch-ului Rise of the Tomb Raider, alături de tehnologia HBAO+. În plus, noul patch oferă suport pentru DX12 în joc.

Tehnologia NVIDIA VXAO prezentă în Rise of the Tomb Raider este cea mai performantă soluție de ocluziune ambientală (AO) disponibilă pentru jocurile de pe PC în momentul de față.

Noul algoritm oferă o calitate superioară a imaginii, un răspuns mai fluid al mIșcăriLor, un nivel al detaliilor superior și un plus de acuratețe comparativ cu soluțiile screen-space. VXAO funcționează aplicând tehnica de tip ”voxelization”, folosind capabilitățile geometrice ale arhitecturii Maxwell.

Mai multe detalii despre NVIDIA VXAO sunt disponibile în cadrul sesiunii Advanced Ambient Occlusion Methods for Modern Games din cadrul GDC 2016.

Advanced Ambient Occlusion Methods for Modern Games (prezentată de NVIDIA)

Andrei Tatarinov  |  Sr. Developer Technology Engineer, NVIDIA

Alexey Panteleev  |  Sr. Developer Technology Engineer, NVIDIA

Locație:  Room 3014, West Hall

Data:  Miercuri, 16 martie

Ora:  5:00pm – 6:00pm

Format: Sponsored Session

Track: Programming

Conferința va fi împărțită în două sesiuni și va acoperi două metode de ocluziune ambientală: HBAO+ Ultra, respectiv VXAO (cunoscută și sub denumirea Voxel Ambient Occlusion)

Patch-ul vine la pachet cu cel mai nou driver Game Ready, WHQL (354.61). – http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99512/en-us

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.