Preselecțiile Vocea României Junior au ajuns la Timișoara. Urmează Iași! Preselecțiile Vocea României Junior au ajuns la Timișoara. Urmează Iași!
Sâmbătă, copiii cu cele mai bune voci din Timișoara și-au lăsat emoțiile acasă și au venit la preselecțiile pentru primul sezon Vocea României Junior.... Preselecțiile Vocea României Junior au ajuns la Timișoara. Urmează Iași!

Sâmbătă, copiii cu cele mai bune voci din Timișoara și-au lăsat emoțiile acasă și au venit la preselecțiile pentru primul sezon Vocea României Junior. Unii emoționați, alții plini de energie și siguri pe ei, cu toții au reușit să demonstreze că cele mai tari esențe se țin în sticluțe mici!

De departe, cei care au avut cele mai multe emoții au fost chiar părinții celor mici. „Am venit la preselecțiile Vocea României Junior cu fetița mea. Cred că eu am mai multe emoții decât ea, dar încerc să i le transmit doar pe cele constructive. Îmi doresc să ajungă pe scenă, la București, și să întoarcă toate scaunele antrenorilor!”, a spus una dintre mămicile prezente ieri la preselecții.

Copiii, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, au ales să interpreteze melodii complexe, de la hituri naționale la piese pe care le fredonează întreaga lume. Etta James, Justin Bieber, Beyonce și Rihanna au fost doar câțiva dintre artiștii care s-au auzit din sălile de jurizare, iar una dintre surprizele zilei de sâmbătă a fost o micuță care a cântat o piesă de dragoste în limba albaneză.

Preselecțiile Vocea României Junior continuă sâmbăta viitoare la Iași, hotel Unirea, începând cu ora 09:00, unde echipa PRO TV așteaptă copiii pentru care muzica este mai mult decât o pasiune.

Arată-le tuturor că vocea este cel mai important atu al tău, înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro și vino la preselecții, impresionează și fii cel care ajunge pe scena vocilor în primul sezon Vocea României Junior!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.