Techsylvania trimite un startup în Silicon Valley Techsylvania trimite un startup în Silicon Valley
Doar 6 minute de prezentare a business-ului pot duce orice startup românesc sau internațional direct în paradisul tehnologiei: Silicon Valley. Primăvara aceasta, Cluj-Napoca va găzdui... Techsylvania trimite un startup în Silicon Valley

Doar 6 minute de prezentare a business-ului pot duce orice startup românesc sau internațional direct în paradisul tehnologiei: Silicon Valley.

Primăvara aceasta, Cluj-Napoca va găzdui una dintre cele mai mari competiții destinate startup-urilor. Concursul, care poartă numele de Startup Avalanche, va fi parte din programul renumitului eveniment de IT și tehnologie, Techsylvania, care va avea loc între 21 și 24 Mai la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Startup Avalanche este un concurs și în același timp o platformă prin care noii jucători de pe piața IT locală și internațională pot avea acces la investiții, recunoaștere și resurse. Mai mult, cea mai bună prezentare a unei idei de business este recompensată cu o vizită în Silicon Valley.

Startup-urile sunt așteptate să se înscrie în competiție până în data de 17 aprilie, urmând ca cele mai bune 20 de proiecte să fie susținute in cadrul Techsylvania. Competiția este organizată de Techylvania în parteneriat cu Spherik Accelerator și este anul acesta la prima ediție.

Startup Avalanche este doar o parte din ceea ce pot vedea participanții la Techsylvania, conferința care își propune ca anul acesta să adune peste 1000 de participanți, peste 40 de speakeri de top, 20 de gadgeturi prezentate publicului și nu în ultimul rând, o serie de parteneri de marcă precum Accenture, Halcyon Mobile, 3Pillar Global, Small Footprint, Yopeso, Macadamian, XOOMWORKS, Twitter, Telenav și SDL.

Despre această nouă inițiativă care ia forma unei competiții, Vlad Ciurcă, unul dintre organizatorii Techsylvania și Startup Avalanche spune că:

Startup Avalanche este un mod prin care dorim să ajutăm business-urile la început de drum să își accelereze ritmul de creștere, prin punerea acestora în contact cu investitori, idei noi și publicuri interesate de aceste produse. De asemenea, ne bucurăm să îi avem ca parteneri pe Spherik Accelerator la această primă ediției, deoarece se adaugă un set generos de cunoștințe care contribuie la succesul competiției.

Informații suplimentare despre competiție, procesul de aplicare și selecție, se pot găsi aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.