Show de modă semnătura Claudia Rawlings în cadrul Airport Design Week Show de modă semnătura Claudia Rawlings în cadrul Airport Design Week
Pe 7 martie 2016, moda s-a împletit spectaculos cu muzica într-un cadru inedit, la Aeroportul Henri Coandă, unde creatoarea de modă Claudia Rawlings şi-a... Show de modă semnătura Claudia Rawlings în cadrul Airport Design Week

Pe 7 martie 2016, moda s-a împletit spectaculos cu muzica într-un cadru inedit, la Aeroportul Henri Coandă, unde creatoarea de modă Claudia Rawlings şi-a prezentat colecţia, un omagiu adus primăverii şi feminităţii.

Susţinut la Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, show-ul  a fost, practic, o invitaţie într-o călătorie specială, cu destinaţia “modă şi creativitate românească”, dar și o incursiune în lumea frumuseţii şi a sensibilităţii.

Prezentarea de modă a creatoarei Claudia Rawlings din cadrul evenimentului “Airport Design Week” a adus laolaltă cele mai reprezentative si mai spectaculoase creaţii vestimentare ale designerului.

Ca un tribut adus feminităţii şi primăverii celebrate la început de martie, colecţia prezentată de creatoarea de modă Claudia Rawlings a fost o revelaţie aflată sub semnul “Woodland Fairytale”.

“Prin aceste creaţii am vrut să transmit poveşti romantice din tărâmuri de basm, inspirate de Zânele lui Botticelli şi spuse în culorile primăvăratice şi în limbajul florilor”, mărturiseşte designer-ul Claudia Rawlings, creatoarea brandului.

Catwalk-ul a fost invadat pentru câteva minute de rochii din mătase cu imprimeu floral (un design creaţie proprie, cu irisi şi orhidee), dublat de aplicatiile foarte fine de flori, frunze de iederă şi fluturaşi din matase, realizate în tehnica 3D.

Au fost admirate şi aplaudate la scenă deschisă şi rochia-statement cu trenă, realizată din pene de păun şi accesorizată cu pene de păun şi de raţă mallard, ca şi rochia X-Ray Slide, extravagantă, realizată din bucăţi de film de radiografie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.