Beauty Trends: Află secretul genelor naturale şi frumoase! Beauty Trends: Află secretul genelor naturale şi frumoase!
Genele lungi, dese şi de o culoare intensă au fost considerate dintotdeauna un semn al frumuseţii feminine. Pentru a avea mereu o privire seducătoare,... Beauty Trends: Află secretul genelor naturale şi frumoase!

Genele lungi, dese şi de o culoare intensă au fost considerate dintotdeauna un semn al frumuseţii feminine. Pentru a avea mereu o privire seducătoare, noi femeile, uneori, suntem nevoite să apelăm la produse cosmetice speciale sau la alte metode cum ar fi, de exemplu, aplicarea de gene false. Acum, nu mai este nevoie! De ce?

Graţie evoluţiei tehnologiei moderne în domeniul cosmetic, vă prezentăm un produs de îngrijire destinat femeilor, care ajută genele naturale să fie lungi şi puternice. Uită de trucurile dificile şi bucură-te de genele tale! Ca şi produs introdus în rutina de îngrijire de seară, Bonilash este un ser revoluţionar care are grijă de genele tale şi care, aplicat corect, creează un efect de alungire a genelor de până la 25%.

Secretul unei priviri de invidiat!

gene2Când genele „vorbesc” pentru tine, n-ai vrea să fie convingătoare? Doar cele naturale au acest efect, fiind o trăsătură importantă a chipului. Acestea reuşesc să atragă atenţia asupra ochilor şi, uneori, chiar te ajută să comunici fără a rosti cuvinte. O astfel de forţă nu poate fi îmbrăcată într-o „formă” falsă, invazivă, cum sunt diferite produse artificiale de alungire, de aceea, Bonilash îţi oferă secretul unei priviri fermecătoare.

Da, genele tale naturale, vor fi, în sfârşit, mai lungi! Acest ser revoluţionar ajută la stimularea creşterii şi îndesirii genelor, hrăneşte şi hidratează fibra şi rădăcina acestora, dar mai mult, previne căderea excesivă a firelor. Datorită numeroaselor studii care au condus la obţinerea acestei formule inovative, după 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, genele tale vor fi mai lungi şi mult mai puternice. Cu Bonilash, rezultatele nu sunt artificiale, sunt vizibile!

Ştiinţa susţine naturaleţea!

gene3Genele tale au nevoie de Bonilash! Serul pentru gene Bonilash are la bază substanţa activă bimatoprost – stimulent eficient pentru creşterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii genei, a creşterii numărului de gene, a fortificării şi a sănătăţii lor, precum şi asupra intensităţii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra şi rădăcina firului şi amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătăţirea aspectului şi a stării genelor, la accelerarea creşterii şi îndesirii lor şi la îngroşarea structurii firelor.

Aplicare uşoară şi confortabilă!

Bonilash se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapa închisă. Uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, acesta se distribuie facil pe piele şi are o absorbţie adecvată. Daca îţi doreşti să redescoperi frumuseţea naturală a genelor, Bonilash este produsul pe care trebuie să-l ai, dacă vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanţă mai intensă şi mai definite.

Creat din respect pentru frumuseţe şi naturaleţe, Bonilash este un tratament testat oftalmologic şi dermatologic, care susţine sănătatea şi vitalitatea genelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.