Românii de la Smart Bill primesc 1 milion de euro de la GECAD Group și Catalyst România Românii de la Smart Bill primesc 1 milion de euro de la GECAD Group și Catalyst România
GECAD Group și Catalyst România, fondul local de private equity pentru creștere și venture capital finanțat prin inițiativa JEREMIE, investesc peste un million de... Românii de la Smart Bill primesc 1 milion de euro de la GECAD Group și Catalyst România

GECAD Group și Catalyst România, fondul local de private equity pentru creștere și venture capital finanțat prin inițiativa JEREMIE, investesc peste un million de euro în compania românească Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare.

Astfel, GECAD Group susține creșterea Smart Bill, companie pe care o consiliază în luarea deciziilor strategice începând cu anul 2013.

“Investitia va susține dezvoltarea companiei și intrarea pe noi piețe emergente. În evoluația Smart Bill urmeazâ o perioadă de creștere semnificativă, motiv pentru care îi vom susține în mod activ, având în vedere profesionalismul și curajul demonstrat în ultimii ani în asumarea unor decizii de business importante.” menționează Radu Georgescu, partener fondator GECAD Group.

Lansat în 2007 de către Ioana Hasan, Radu Hasan și Mircea Căpățână, Smart Bill este cel mai utilizat program de facturare și gestiune contabilă din România. În prezent, serviciul este folosit de peste 33.000 de clienți ce emit un milion de facturi lunar, facturând prin intermediul acestuia peste două miliarde euro anual.

Din anul 2014, sistemul Smart Bill este accesibil și în cloud, oferind acces permanent și independent de locație către mai mulți utilizatori simultan, aceștia având posibilitatea de a emite facturi, chitanțe, avize și proforme în mai puțin de 30 de secunde. De asemenea, platforma permite operarea sa de pe dispozitive mobile (telefoane performante și tablete), interconectarea cu alte aplicații, utilizatorii beneficiind de un grad de securitate sporită.

Lansată în anul 2007, soluția ofertă de Smart Bill a fost achiziționată până în prezent de peste 33.000 de clienți din sfera IMM, PFA, care emit peste 1 milion de facturi lunar și facturează peste 2 miliarde de euro anual. Smart Bill asigură managementul întregului proces de facturare și, după caz, de gestionare a stocurilor, precum și de emitere a documentelor contabile aferente operațiunilor de gestiune. În ultimii doi ani, compania a reinvestit din fonduri proprii peste 500.000 de euro în dezvoltarea Smart Bill Cloud, cea mai nouă versiune a produsului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.