Decathlon lansează ediția de primavara a Trocathlon Decathlon lansează ediția de primavara a Trocathlon
Decathlon anunță lansarea, în perioada 10 martie– 10 aprilie, în rețeaua magazinelor din toată țara, a ediției de primăvară a Trocathlon, târgul de articole... Decathlon lansează ediția de primavara a Trocathlon

Decathlon anunță lansarea, în perioada 10 martie– 10 aprilie, în rețeaua magazinelor din toată țara, a ediției de primăvară a Trocathlon, târgul de articole sportive second hand.

Desfășurat bianual, acesta a devenit un eveniment consacrat al brandului francez, care se oferă să intermedieze gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole și echipamente sportive.

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon.

Sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon. Poti vinde produsele sportive pe care nu le mai folosești, însă acestea trebuie să fie în stare funcțională.

Conform regulamentului, trebuie să aduci în magazin produsul pe care vrei să îl vinzi, să stabilești împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și să îl lași în magazin pe toată perioada târgului. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primește niciun comision pentru depozitare sau evaluarea produsului.

Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde,  vei fi anunțat imediat și vei primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poți lua înapoi sau poți decide să îl donezi unei asociații caritabile.

Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.