Avon si Jazz schimba lumea prin frumusete lansand prima gama de inner beauty

Curaj. Incredere. Bucurie. Armonie. Pofta de viata. Optimism. Aceasta este noua gama de beauty lansata de Avon, dar creata de toate femeile din Romania care, in fiecare zi, schimba lumea prin frumusete.

Echipa de campanie a pornit de la o simpla intrebare: ‘De ce se aranjeaza femeile din Romania?’ si a gasit raspunsurile in jurul ei, in toate femeile care, dimineata, inainte de a iesi din casa, se inarmeaza in fata oglinzii cu ‘incredere’, ‘bucurie’, ‘curaj’. Armele lor sunt chiar produsele de make-up si de ingrijire. In fiecare zi, femeile poarta cu mandrie o intreaga gama de sentimente, atitudini, gesturi care le fac mai frumoase, mai puternice.

Clipul realizat de Andreea Paduraru, cu reprezentantele Avon in rolurile principale, este o recunoastere a frumusetii tuturor femeilor din Romania, acea frumusete interioara pusa minunat “in scena” de produsele Avon.

Suntem la 6 luni distanță de momentul în care am pus întreaga poveste Avon sub umbrela „Schimbă lumea prin frumusețe”.  În această nouă etapă am transformat produsele în „armele” femeilor.  Am asociat lansărilor vedetă din primul trimestru, într-o forma inedită, puterea de a schimba viața femeilor în fiecare zi, îmbrăcând produsele noastre în ambalaje ce redau stările date de aceste produse: Curaj, Bucurie, Încredere. Denisa Mihai PR & Advertising Manager Romania and Moldova Avon.

“Cand iesi din casa cu make-up  (oricat de discret ar fi) si cu un puf de parfum,  parca ai un plus de incredere, de curaj, de atitudine. Gama de inner beauty exista deja pe chipul fiecarei femei , dar uneori ea uita. Am vrut sa le aducem aminte romancelor de aceste ‘produse’ de fiecare data cand se uita in oglinda si aplica make-up. E un fel de kind reminder pentru puterea pe care o au deja, aceea de a schimba lumea prin frumusete.” Alina Varlanuta, Senior Copywriter Jazz.

Campania „Schimbă lumea prin frumusețe” face parte dintr-o amplă inițiativă globală ce poartă numele de „Beauty For a Purpose”. Primul pas al campanie a fost Declaratia de Frumusete (link).

Prin frumusete au schimbat lumea:

Echipa Avon

Denisa Mihai – PR & Advertising Manager Romania and Moldova

Laurentiu Mitrea- Digital Media Specialist

Cristiana Miu- Digital Content Editor

Stela Toderascu – Commercial Marketing Manager Avon Romania & Moldova

Echipa Jazz

Valentin Suciu – Creative Partner

Andreea Ghenoiu – Group Creative Director

Raluca Matei – Senior Art Director

Alina Varlanuta – Senior Copywriter

Irina Pencea – Managing Partner

Loredana Banica – Client Service Director

Georgiana Neacsu – Account Manager

Carmen Raduta – Account Executive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.