Redescoperă meniul autentic românesc, în „Cămara Noastră” de la Lidl Redescoperă meniul autentic românesc, în „Cămara Noastră” de la Lidl
În cartea de bucate a fiecărei gospodine există rețete transmise din generație în generație. În Săptămâna Românească au fost strânse cele mai gustoase în „Cămara... Redescoperă meniul autentic românesc, în „Cămara Noastră” de la Lidl

În cartea de bucate a fiecărei gospodine există rețete transmise din generație în generație. În Săptămâna Românească au fost strânse cele mai gustoase în „Cămara Noastră” de la Lidl și am găsit fermieri și mici întreprinzători care să le producă pentru tine. Descoperă bunătățile românești, în perioada 7 – 13 martie, în toate magazinele Lidl din țară.

Oferă-le celor dragi preparate tradiționale pline de savoare și redescoperiți împreună meniul autentic românesc cu produsele din Cămara Noastră. Astfel, te poți bucura de specialități românești din carne, feliate, precum ceafă crud-uscată (4.99 lei), jambon crud-uscat (4.49 lei) și salam cu carne de curcan (9.99 lei).

Încearcă și ciolanul presat (2.99 lei), o specialitate unică în România, preparat din ciolan fraged dezosat, învelit în șoric. Babicul (4.99 lei), adus tocmai din zona Buzăului, preparat din carne de oaie și vită, condimentat cu boia naturală din ardei roșii iuți, este alegerea perfectă pentru o gustare plină de arome tradiționale.

În această săptămână, vei regăsi trei specialități de nelipsit de pe mesele românilor, preparate din ingrediente alese cu grijă și cu multă dragoste pentru bucătăria autentic românească. Jumărelele (5.99 lei) fragede și delicioase, slănina afumată (14.99 lei) și cârnații sau carnea la garniță (12.99 lei) îți vor readuce aminte de gustul meselor din copilărie.

Direct din Delta Dunării, poți găsi specialități din crap, prăjit și marinat (12.99 lei) sau chiar saramură (12.99 lei). Savurează delicii pescărești, precum salata din icre de știucă (8.49 lei), frecată cu sare și zeamă de lămâie.

De luni, vei găsi în Cămara Noastră preparate cu gustul și consistența pe care românii le recunosc cu ușurință, oriunde le-ar regăsi. Așadar, poți încerca selecția de brânzeturi din lapte de capră (9.99 de lei), care pot fi servite direct de pe un platou tradițional de ceramică, de 21 cm (14.99 lei).

În această săptămână te poți bucura de produse cu tradiție, precum brânza fermentată Horezu (4.99 de lei), maturată minimum 3 luni și tăiată manual sau de laptele proaspăt de capră (5.99 de lei/900 ml), pe care îl poți servi dintr-o carafă de ceramică (16.99 lei), pentru un plus de autenticitate.

Din fructe românești adunate cu grijă a rezultat o dulceață delicioasă de vișine (5.99 lei), iar din muguri de brad un sirop (5.99 lei/0.5 l) preparat după o rețetă naturală. Cu un conținut de fruct de 40%, este numai bun de servit alături de sifon sau de apă minerală.

Dulciurile românești, precum cornulețele fragede cu magiun (6.99 lei), bezelele (2.99 lei) sau fursecurile (8.99 lei) delicioase, sunt numai bune de savurat la filmul preferat, împreună cu prietenii. Sau poate alături de o cană de lapte proaspăt la micul dejun.

Crama din Cămara Noastră este bogat aprovizionată și vei găsi vinuri din diverse sortimente, precum Pelin alb/roșu de Urlați (11.99 lei/0.75 l), un cupaj din Fetească Albă & Sauvignon Blanc, macerat 3 săptămâni cu mix de ierburi și fructe, sau Menestrel Merlot 2013 sec (24.99 lei/0.75 l), maturat 12 luni în baric de stejar românesc. Mai poți găsi și vișinată (39.99 lei/0.7 l), cu fructe întregi, pe care o poți degusta din paharele de țuică (34.99 lei /1 set-7 pahare).

Lidl surprinde românii cu o masă la restaurant în perioada 9-13 martie

Pentru a le oferi românilor posibilitatea de a se bucura cât mai mult de preparatele din gama Cămara Noastră, Lidl readuce pe hartă faimosul restaurant La Iordache. Astfel, timp de 5 zile, cei care s-au înscris pe bucatarialidl.ro vor beneficia de o masă cu bucate românești pregătite ca odinioară, în ordinea înregistrării pe site și în limita locurilor disponibile.

Începând cu 7 martie, vino la Lidl și gustă bucatele românești din Cămara Noastră!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.