Diamante si silicon intr-un singur inel: Anarchik Paris Diamante si silicon intr-un singur inel: Anarchik Paris
Brandul parizian Anarchik revine in aceasta primavara cu un mix irezistibil de pietre pretioase si inele interschimbabile de silicon. Creativii francezi recomanda peste 25... Diamante si silicon intr-un singur inel: Anarchik Paris

Brandul parizian Anarchik revine in aceasta primavara cu un mix irezistibil de pietre pretioase si inele interschimbabile de silicon.

Creativii francezi recomanda peste 25 de nuante pentru inelele de silicon, ce pot fi combinate cu diamante naturale de 0,10 carate sau una dintre celelalte pietre pretioase din gama Anarchik: diamant negru, diamnat brun, diamante pave’, tsavorit, rubin, safir sau ametist.

Inelele pot fi configurate online, pe www.anarchik.ro.

Orientata catre inovatie si modernitate, marca Anarchik zdruncina canoanele bijuteriei traditionale propunand cu indrazneala combinatia dintre pietre pretioase si silicon. Bijuteriile ANARCHIK aduc un mesaj de libertate si aduce un aer de noutate in domeniul bijuteriei. Intr-un univers standardizat, ANARCHIK se distinge prin afirmarea unicitatii si creativitatii. Bijuteriile devin obiecte avangardiste si personalizabile dupa bunul plac.

Anarchik Paris (1)

Imaginate pentru femeia moderna, creatiile Anarchik se adapteaza multiplelor fatete ale vietii tale cotidiene. Ele se personalizeaza dupa gusturile si dorintele tale. Un sistem brevetat unic permite schimbarea pietrei sau a inelului in numai doua clickuri si in totala siguranta, pentru a asorta inelul la tinutele tale. Rezultatul surprinde prin eleganta, prospetime si modernitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.