Bigotti, campanie de imagine la Positano, perla coastei Amalfitane Bigotti, campanie de imagine la Positano, perla coastei Amalfitane
Positano, perla coastei Amalfitane este locul ales de echipa de creatie a brand-ului masculin de imbracaminte Bigotti pentru a realiza cea mai recenta campanie... Bigotti, campanie de imagine la Positano, perla coastei Amalfitane

Positano, perla coastei Amalfitane este locul ales de echipa de creatie a brand-ului masculin de imbracaminte Bigotti pentru a realiza cea mai recenta campanie de imagine.

Lumina stralucitoare, nuantele deosebite, peisajului care iti taie respiratia si detaliie arhitecturale, reflecta intocmai tema colectiei de primavara-vara, inspirata din eleganta tipica italienilor si stilul „la dolce vita”.

Realizata pe strazile inguste a idilicului oras Positano, sedinta foto care i-a avut ca protagonisti pe Michael Layr si Jakub Zelman, cunoscuti din prezenarile Dolce &Gabanna, respectiv Emporio Armani nu a trecut neobservata de presa locala.

Motivul principal a fost prezenta modelului Nicoleta Vaculov care a stranit admiratia locuitorilor care s-au oprit in trafic, blocand strazile inguste ale coastei.

Dupa Catrinel Menghia si Madalina Ghenea, Nicoleta Vaculov a avut un impact puternic asupra italienilor care au remarcat frumusetea ei.

Evenimentul a fost consemnat in Positano News care a concluzionat ca in oras se simte deja pulsul primaverii si a consemnat ca o echipa de profesionisti romani au realizat o sedinta foto in orasul de coasta. Noua colectie Bigotti va fi disponibile in magazinele din intreaga tara.

bigotti2

bigotti

bigotti3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.