Bigotti, campanie de imagine la Positano, perla coastei Amalfitane Bigotti, campanie de imagine la Positano, perla coastei Amalfitane
Positano, perla coastei Amalfitane este locul ales de echipa de creatie a brand-ului masculin de imbracaminte Bigotti pentru a realiza cea mai recenta campanie... Bigotti, campanie de imagine la Positano, perla coastei Amalfitane

Positano, perla coastei Amalfitane este locul ales de echipa de creatie a brand-ului masculin de imbracaminte Bigotti pentru a realiza cea mai recenta campanie de imagine.

Lumina stralucitoare, nuantele deosebite, peisajului care iti taie respiratia si detaliie arhitecturale, reflecta intocmai tema colectiei de primavara-vara, inspirata din eleganta tipica italienilor si stilul „la dolce vita”.

Realizata pe strazile inguste a idilicului oras Positano, sedinta foto care i-a avut ca protagonisti pe Michael Layr si Jakub Zelman, cunoscuti din prezenarile Dolce &Gabanna, respectiv Emporio Armani nu a trecut neobservata de presa locala.

Motivul principal a fost prezenta modelului Nicoleta Vaculov care a stranit admiratia locuitorilor care s-au oprit in trafic, blocand strazile inguste ale coastei.

Dupa Catrinel Menghia si Madalina Ghenea, Nicoleta Vaculov a avut un impact puternic asupra italienilor care au remarcat frumusetea ei.

Evenimentul a fost consemnat in Positano News care a concluzionat ca in oras se simte deja pulsul primaverii si a consemnat ca o echipa de profesionisti romani au realizat o sedinta foto in orasul de coasta. Noua colectie Bigotti va fi disponibile in magazinele din intreaga tara.

bigotti2

bigotti

bigotti3

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *