Fashion Trends: All Boutique a lansat colecțiile de primavară-vară 2016 – FOTO Fashion Trends: All Boutique a lansat colecțiile de primavară-vară 2016 – FOTO
All Boutique a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, colecțiile speciale pentru primvara-vara acestui an printr-un eveniment organizat într-un cadru select. Astfel, invitații, jurnaliști și... Fashion Trends: All Boutique a lansat colecțiile de primavară-vară 2016 – FOTO

All Boutique a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, colecțiile speciale pentru primvara-vara acestui an printr-un eveniment organizat într-un cadru select. Astfel, invitații, jurnaliști și bloggeri pasionați de modă și beauty, au avut ocazia să afle în premieră tendințele de primăvară-vară ale colecțiilor All Boutique și să admire o serie de obiecte vestimentare ce vor fi disponibile în magazinul online.

Allboutique.ro este locul în care cumpărătorii se întâlnesc cu producători locali extrem de talentați, ce produc în serii mici sau în ediții limitate, designeri la început de drum, alții decât cei prezenți pe canalele de media și pe alte platforme online, destinate designerilor români. Colecțiile sezonului cald propun obiecte vestimentare la moda, dar si piese clasice, elegante, toate urmand sloganul brandului “Pledoarie pentru produsul autentic românesc”.

ME, MYSELF AND I

Colecția Me, Myself and I este dedicată femeilor de succes, ce își doresc un look office diferit, cu un touch urban, gata să atragă privirile tuturor. Din colecție nu lipsesc rochiile cămașă în tonuri deschise sau rochiile negre, clasice, cu croieli și texturi fine.

LA POESIE D’HARMONIE

 Geometria florilor de primăvară se regăsește în această colecție extrem de curajoasă și în tendințe. Mânecile clopot și tonurile de culoare magnifice vin împreună pentru a crea un look special, în timp ce bluzele navy Poelle adaugă un ton de feminitate.

THE WORLD IS NOT ENOUGH

Dedicată nopților fermecătoare ale sezonului cald, colecția The World Is Not Enough conferă acel look feeric chic, extrem de feminin și misterios. Rochiile cu mâneci cu volane largi, imprimeurile ce amintesc de picturile suprarealiste, decolteurile rotunde și fustele ușor evazate vor transforma un outfit banal într-unul de poveste.

Definite prin conceptele de unicitate și exclusivitate, produsele, în majoritatea lor, nu se regăsesc în alte magazine online sau offline, oferind o experiență unică femeilor care vor să adopte un stil vestimentar diferit.

Parteneri oficiali ai evenimentului: Campari, Events by Carmen Ionita, Techir, The House PR Agency, Robert Booth Studio, Narcis Virgiliu Photography.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.