BOIRON România și medicamentele homeopatice BOIRON România și medicamentele homeopatice
BOIRON România a demarat anul acesta un proiect de comunicare a experienţei sale în slujba calităţii medicamentului. Cu această ocazie, marti 29 martie, în cadrul... BOIRON România și medicamentele homeopatice

BOIRON România a demarat anul acesta un proiect de comunicare a experienţei sale în slujba calităţii medicamentului. Cu această ocazie, marti 29 martie, în cadrul restaurantului Form Fusion, Silvia Măinescu, Director General BOIRON România şi dr. Mirela Pavelescu  au reîntărit scopul existenței BOIRON, de la origini (1932), de a fabrica medicamente homeopatice de înaltă calitate cât și dezvoltarea homeopatiei. 

BOIRON este prezent în România din anul 2000, iar anul acesta marchează 16 ani de existenţă şi de serviciu în slujba calităţii şi a rigurozităţii medicamentului homeopatic.

Filiala din România vinde în prezent mai mult de 20 de medicamente, printre care Oscillococcinum, medicament homeopatic, distribuit în prezent în aproape 60 de țări la care se adaugă gama de medicamente homeopatice unitare cu nume ştiinţifice latineşti, prescrise de medici şi utilizate sub supravegherea farmaciştilor.

Echipa BOIRON din România este compusă din 28 de persoane, în contact zilnic cu farmaciștii și medicii din România dar şi cu publicul larg.

Silvia 1“BOIRON România dezvoltă cu rigoare proiectul său pentru a face cunoscute medicamentele homeopatice, specificitatea lor, utilitatea lor pentru profesioniștii din domeniul sănătății și avantajele lor pentru sănătatea publică”

– Silvia Măinescu, Director General BOIRON România

BOIRON dezvoltă la nivel internaţional un proiect de sănătate bazat pe o abordare medicală și științifică a homeopatiei, produce, pentru fiecare pacient și fiecare profesionist din domeniul sănătății, un medicament homeopatic de înaltă calitate, fiabil și reproductibil.

BOIRON în lume inseamnă la nivel de grup o cifră de afaceri (date din 2014) de aproximativ 610 milioane € dintre care 55% Franța / 45% în afara Franței, 51% homeopatie comună / 49% specialități, un număr colaboratori (la 1 ianuarie 2015) de 3.681 si 4 unități industriale în Franța: Messimy / Sainte-Foy / Montrichard / Montévrain.

Laboratorul BOIRON se bucură de prezență în 59 de țări, inclusiv 18 filiale, 48 întreprinderi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.