Traficul Ryanair, în creștere în luna februarie: 7,4 mil. clienți Traficul Ryanair, în creștere în luna februarie: 7,4 mil. clienți
Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene de pe segmentul low cost, a anunțat recent statistica privind traficul de pasageri înregistrat în luna... Traficul Ryanair, în creștere în luna februarie: 7,4 mil. clienți

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene de pe segmentul low cost, a anunțat recent statistica privind traficul de pasageri înregistrat în luna februarie.

Astfel, din datele transportatorului reiese faptul că traficul a crescut cu 28%, comparativ cu aceeași lună a anului trecut, până la 7,4 milioane de clienți, traficul anual general având, până în luna februarie, o creștere cu 17%, până la 104,6 milioane de clienți. Totodată, gradul de încărcare al aeronavelor a ajuns la 93%, în urcare cu 4 procente.

Șeful Ryanair: vom lega Bucureștiul de piețele internaționale și vom ajunge la 10 mil. pasageri în România în 5 ani

“Aceste cifre lunare record se datorează tarifelor noastre mici și a numărului mare de rezervări în avans, rezultate ale succesului programului nostru pentru clienți “Always Getting Better” (AGB) ce continuă să ne aducă cel mai puternic grad de ocupare înregistrat vreodată. Clienții Ryanair trebuie să se aștepte la noi servicii ca urmare a continuării celui de-al doilea an al programului AGB ce includ noul nostru sit web, noua aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniu de bord îmbunătățit, toate pentru că Ryanair continuă să livreze mult mai multe decât doar cele mai mici tarife și cele mai multe zboruri la timp din Europa”, a declarat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer, Ryanair.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.