Tendinţe în design-ul de evenimente: aranjamentele florale sălbatice, conacele și culorile pastel, vedetele lui 2016 Tendinţe în design-ul de evenimente: aranjamentele florale sălbatice, conacele și culorile pastel, vedetele lui 2016
În 2016, aranjamentele florale, fie că vorbim de cele pentru nunţi, fie de cele pentru evenimente corporate, se vor evidenţia prin stil şi simplitate. ... Tendinţe în design-ul de evenimente: aranjamentele florale sălbatice, conacele și culorile pastel, vedetele lui 2016

În 2016, aranjamentele florale, fie că vorbim de cele pentru nunţi, fie de cele pentru evenimente corporate, se vor evidenţia prin stil şi simplitate. 

Există două tipuri de aranjamente care sunt la modă în acest an: cele “de grădina”, definite prin sălbăticia şi libertatea formei, verdeaţă din abundenţă, alăturarea dintre flori şi fructe, plante suculente sau crengi înflorite, şi aranjamentele ombre, efect care se obţine cu ajutorul florilor în diverse nuanţe ale aceleiaşi culori.

“Recomandarea mea pentru cei care îşi pregătesc nunta este să încerce să personalizeze fiecare masă. Nu trebuie să arate totul la fel, pentru că se creează monotonie. Este important să ţinem cont de personalitatea noastră atunci când alegem aranjamentele florale, acestea trebuie să ne reprezinte”, spune Irina Sandu-Plati, designer floral & owner Imperioso.

Irina Sandu-PlatiÎn ceea ce priveşte locurile preferate de organizatori pentru desfăşurarea evenimentelor, ballroom-urile nu mai sunt printre favorite, acestea fiind înlocuite de grădini, conace boiereşti, acoperişuri înalte sau chiar hambare. Iar dacă vorbim despre mobilier, trebuie remarcat faptul că în acest an, mesele dreptunghiulare lungi sunt considerate o marcă a elegenatei în cadrul evenimentelor de orice tip.

În materie de culori, anul 2016 va fi dominat de pasteluri îngheţate (rose quartz şi albastru serenity, culorile vedetă desemnate de Intitutul Pantone), de străluciri metalice, dar şi de clasicul all white.

“Nevoia de a apela la un designer de eveniment s-a extins în ultimul an în sensul că am avut cereri diverse de realizare de proiect, de la şedinţe foto, styling sau designul unei încăperi dintr-o locuinţă privată, la design de vitrine de magazin. Se observă o fidelizare a clienţilor de la an la an, dar şi o mai mare implicare a acestora în realizarea unui proiect din ce în ce mai complex”, mai spune Irina Sandu-Plati.

Imperioso este un atelier pentru organizarea de evenimente cu personalitate. Serviciile oferite de Imperioso sunt: design floral, photoshoot styling, închiriere mobilier antique, scaune, chiavari, până la design complet de eveniment şi integrare în locaţie.

Imperioso2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.