Deichmann îţi aşază glamour-ul şi seducţia la picioare! Deichmann îţi aşază glamour-ul şi seducţia la picioare!
Mai mult ca niciodată, în luna martie, îţi doreşti să străluceşti şi să obţii de fiecare dată ceea ce îţi doreşti. Feminitatea, privirea încrezătoare... Deichmann îţi aşază glamour-ul şi seducţia la picioare!

Mai mult ca niciodată, în luna martie, îţi doreşti să străluceşti şi să obţii de fiecare dată ceea ce îţi doreşti. Feminitatea, privirea încrezătoare şi look-ul impecabil din cap până în picioare sunt armele la care trebuie să apelezi fără ezitare. Si pentru că această lună îţi este dedicată ţie, Deichmann te vrea îndrăzneaţă şi cuceritoare.

 La un cocktail sau la o cină romantică nu o să dai niciodată greş cu o pereche de pumps. Cu toc mediu sau înalt, în nuanţe pastel, cu texturi sidefate sau în culori îndrăzneţe, vor pune în valoare oricând chiar şi o ţinută mai simplă sau all black.

Fie că eşti romantică sau visătoare, pasională sau hotărâtă, la Deichmann îţi vei găsi perechea de pumps potrivită cu stilul şi atitudinea ta. Iar dacă te vei simţi bine în pantofii tăi, nimeni şi nimic nu o să-ţi mai stea în cale. Cu o pereche glamour de pumps te vei simţi confortabil, vei putea dansa toată noaptea şi vei atrage atenţia de la primul pas.

Pentru o seară elegantă, în care se impune o rochie lungă, optează pentru o pereche de sandale High Heels lăcuite, elegante, cu baretă la gleznă. Negre sau roşii, îţi vor pune glezna în evidenţă, iar tu vei fi cu siguranţă protagonista unei poveşti de neuitat.

În luna martie, alege să scrii o poveste de neuitat şi, pentru că iubeşti pantofii, Deichmann îţi propune modele care te vor conduce spre cele mai seducătoare momente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.