On the move: Sonia Jerez, noul CFO Wizz Air On the move: Sonia Jerez, noul CFO Wizz Air
Wizz Air Holdings Plc, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat numirea Soniei Jerez Burdeus... On the move: Sonia Jerez, noul CFO Wizz Air

Wizz Air Holdings Plc, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat numirea Soniei Jerez Burdeus ca Chief Financial Officer (CFO) al grupului şi ca membru al echipei de top management.

Potrivit oficialilor operatorului de transport aerian, numirea acesteia va intra în  vigoare începând cu data de 1 iunie 2016.

Sonia JerezAbsolventă de fizică şi inginerie a Universităţii din Barcelona şi a unui program MBA al Universităţii din Chicago, Sonia Jerez a fost recrutată de Wizz Air de la Vueling Airlines S.A., membră a International Consolidated Airlines Group S.A., unde a fost, din 2011, CFO şi membru al Consiliului de administraţie.

Jerez a fost, de asemenea, membru fondator al echipei de management Clickair S.A. şi CFO între anii 2006 şi până în 2008, an în care compania a fuzionat cu Vueling.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.