Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu, parteneriat pentru crearea unei tinute demne de un gentleman Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu, parteneriat pentru crearea unei tinute demne de un gentleman
Colaborarea dintre Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu a luat nastere ca urmare a stabilirii unor valori comune, cultivate pentru clientela fiecarui partener, dar... Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu, parteneriat pentru crearea unei tinute demne de un gentleman

Colaborarea dintre Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu a luat nastere ca urmare a stabilirii unor valori comune, cultivate pentru clientela fiecarui partener, dar si ca urmare a dorintei de a oferi publicului o experienta unica prin care sa cunoasca tainele unui outfit perfect accesorizat si potrivit pentru diferite momente.

Intr-un prezent dominat de varietate, publicitate si consumatorism, Helvetia Luxury Watches si Alexandru Ciucu au ramas fideli calitatii pe care o pun la dispozitia clientilor sai prin fiecare produs in parte. Fie ca vorbim de un ceas sau un costum, acestea sunt rezultatul a zeci, chiar sute de ore de munca, atentie, indemanare in arta orologeriei sau a design-ului si croitoriei.

Stilul masculin sau feminin este diferit de la o persoana la alta, indiferent daca vorbim de haine sau accesorii, iar atentia la detalii care se acorda fiecarei creatii, ceas sau tinuta, este unul dintre primele aspecte comune care au constituit baza acestei colaborari.

Fiecare ceas swiss-made este un ansamblu cu detalii care se intrepatrund perfect pentru a crea acel accesoriu unic, personal, care tinde spre perfectiune si care va insoti purtatorul in toate momentele importante din viata sa. La fel de intampla si cu un costum Alexandru Ciucu. Intr-o abordare moderna, dar pastrand valorile costumelor de calitate, niciun amanunt nu este trecut cu vederea inainte de a prezenta produsul final.

Luand in considerare aceste aspecte, noul catalog Alexandru Ciucu, Toys and Tales 2016 va prezinta costumele Alexandru Ciucu asortate cu ceasurile sau bijuteriile potrivite.

Lasati-va inspirati de aceste idei de asociere si alegeti-va varianta care vi se potriveste cel mai bine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.