kika, primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România kika, primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România
kika deschide larg ușile pentru toți membrii familiei, devenind primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România. Astfel, retailerul intră pe o... kika, primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România

kika deschide larg ușile pentru toți membrii familiei, devenind primul magazin de mobilă și accesorii pet friendly din România. Astfel, retailerul intră pe o nișa nouă, țintând cont de dorințele pieței tot mai deschise către animale.

kika își așteptă clienții, alături de pisica sau cățelul lor, pentru a descoperi care sunt tendințele acestui sezon în materie de mobilier și decorațiuni, dar și ce accesorii sunt la modă pentru animalele de companie.

„La kika acordăm atenție întregii familii. De aceea, am pregătit animalelor boluri cu apă proaspătă pentru a le satisface setea chiar în magazin, iar pentru propietari, un spațiu dedicat, cu toate produsele de care au nevoie pentru companioni: accesorii pentru dresaj, jucării și genți de transport, perii, hamuri, zgărzi, lese și o mulțime de alte produse pe placul său.”, a declarat Ruxandra Apostolica, marketing manager kika România.

Decizia de extindere a categoriilor de produse vine ca urmare a analizei comportamentului consumatorilor din România, care au dezvoltat o relație strâns cu animalul de companie.

Astfel, kika dorește să ofere tuturor iubitorilor de animale o experiență plăcută și un ambient similar celui de acasă, în care toți membri să se simtă confortabil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.