Clujenii de la LIFE IS HARD, dublă nominalizare în finala European IT&Software Excellence Awards 2016 Clujenii de la LIFE IS HARD, dublă nominalizare în finala European IT&Software Excellence Awards 2016
LIFE IS HARD, membră a Grupului APS din Cluj, este dublu nominalizată în finala competiției European IT&Software Excellence Awards 2016, desfășurată la Londra. Produsul... Clujenii de la LIFE IS HARD, dublă nominalizare în finala European IT&Software Excellence Awards 2016

LIFE IS HARD, membră a Grupului APS din Cluj, este dublu nominalizată în finala competiției European IT&Software Excellence Awards 2016, desfășurată la Londra.

Produsul care a adus compania pe lista celor mai buni furnizori de soluții IT și la o dublă nominalizare este MedXline. Aplicația a intrat în finală la categoriile:

  • Connected/Mobility Application Solution of the Year
  • Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year (ISV Cat)

«MedXline este o aplicație în Cloud de management al activității clinicilor și policlinicilor private, cu accent pe automatizarea proceselor de lucru din cadrul unităților medicale și are ca unic scop final o calitate ridicată a actului medical. Soluția este utilizată în prezent de mai multe centre și clinici din toată țara» precizează Erik Barna, CEO al LIFE IS HARD și unul dintre fondatorii  companiei.

Inovația și impactul semnificativ în business sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards (http://www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei.

Ediția 2015 a atras peste 180 de aplicații software din întreaga Europa, dezvoltate de către  companii de top din toate țările membre, LIFE IS HARD fiind câștigătoarea marelui premiu la categoria “Best ERP/CRM solution of the Year” cu soluția 24Routier.ro.

Compania clujeană se află, în 2016, la cea de a treia participare la această competiție, iar finala de anul acesta al European IT&Software Excellence Awards va avea loc pe 14 aprilie, la Londra.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.