On the move: un expat cu experiență în domeniul bancar, noul director de marketing și vânzări al MediHelp România On the move: un expat cu experiență în domeniul bancar, noul director de marketing și vânzări al MediHelp România
MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate  private în Europa Centrală și de Est, l-a numit,  începând cu luna... On the move: un expat cu experiență în domeniul bancar, noul director de marketing și vânzări al MediHelp România

MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate  private în Europa Centrală și de Est, l-a numit,  începând cu luna ianuarie 2016, pe Heribert Kailbach în funcția de director de Marketing și Vânzări pentru România.

Cu o experiență de peste 30 de ani pe poziții de top în cadrul unor companii fianciar-bancare prestigioase, Heribert Kailbach va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de  vânzări și de marketing  pentru clienții corporate și retail. Kailbach va raporta direct către președintele MediHelp International, Zahal Levy.

“Expertiza sa extinsă în gestionarea unor strategii de marketing și vânzări complexe atât la nivel local cât și internațional, va consolida semnificativ poziția MediHelp ca jucător cheie într-o piață competitivă”, a declarat Zahal Levy, președinte MediHelp International.

Originar din Sindelfingen, Germania, Heribert Kailbach a mai deținut în România funcțiile de vicepreședinte al Raiffeisen Banca Pentru Locuințe și deputy general manager al ProCredit Bank SA. Pe durata acestui din urmă mandat, Kailbach a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerț şi Industrie Româno-Germane (AHK România).

La nivel internațional, în  Europa și Asia, Kailbach a ocupat numeroase funcții C-level și de management  în companii de renume, precum Bausparkasse Schwäbisch Hall, Postbank Group sau Vereinigte Volksbank AG Böblingen în Germania.

Heribert_Kailbach_MediHelp“Îmi voi concentra expertiza pentru a poziționa asigurările medicale de sănătate ca pe un “must have” în rândul clienților cheie din România. Totodată, obiectivele mele sunt legate de actualizarea strategiei de customer care a diviziilor de retail și corporate și de identificarea oportunităților de creștere a cifrei de afaceri a companiei”, a declarat Heribert Kailbach, director de Marketing & Vânzări al MediHelp România (foto).

Heribert Kailbach deține o diplomă de Masterat în domeniul Managementului Avansat obținută în cadrul programului “Top-General Management” al Bausparkasse în colaborare cu Management Zentrum St. Gallen, un MBA la Academia Deutscher Genossenschaften ADG, precum și o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor, obținută în cadrul Academiei de Afaceri și Administrație (VWA), una dintre cele mai renumite instituții educaționale din Germania.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări de sănătate private din Europa Centrală și de Est, fiind prezent pe piața din România din anul 1999. MediHelp International oferă servicii integrate de asigurări de sănătate și asistență medicală internațională.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.