Mărțișoare hight-tech de la QuickMobile Mărțișoare hight-tech de la QuickMobile
QuickMobile lansează campania ”Primăvara High-Tech”, atât în magazinele tradiționale, cât și în cele online, în perioada 1-31 martie 2016. Campania, dedicată în special zilelor... Mărțișoare hight-tech de la QuickMobile

QuickMobile lansează campania ”Primăvara High-Tech”, atât în magazinele tradiționale, cât și în cele online, în perioada 1-31 martie 2016.

Campania, dedicată în special zilelor de 1 și de 8 Martie, se adresează tuturor celor care își doresc să le dăruiască femeilor dragi din viața lor un altfel de mărțișor –  high-tech, original, util, care să le facă primăvara mai plăcută.

Pe toată durata lunii martie, magazinul online QuickMobile.ro va pune la dispoziția utilizatorilor 6 link-uri speciale cu produse exclusiv pentru femei, grupate pe categorii.

Astfel, domnii vor putea alege dintre mărțișoare sub 500 de lei, mărțișoare peste 500 de lei, telefoane, gadget-uri, accesorii și smartwatch-uri. În plus, în fiecare weekend aceste produse vor putea fi achiziționate cu diverse reduceri de preț.

În magazinele fizice ale QuickMobile, campania ”Primăvara High-Tech” va presupune o promoție specială: la oricare al doilea produs cumpărat din categoria Accesorii, clienții vor beneficia de un discount de 30%, oferta aplicându-se produsului cu prețul cel mai mic. Spre exemplu, un cadou potrivit în această lună ar putea fi un Apple Watch și o folie de protecție sau un smartphone plus o husă fashion.

”După februarie, când  sărbătorim Valentine’s Day și Dragobete, în martie vine iarăși rândul oferirii de cadouri, de această dată în special din partea bărbaților. Prin această campanie, dorim să reducem la minim procesul achiziționării mărțișoarelor potrivite, punându-le la dispoziție domnilor o ofertă personalizată, care include produse high-tech dedicate unei primăveri în tendințe”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.