Lenjeriile provocatoare ajung pe cea mai mare platformă locală de e-commerce: portofoliul SevenSins.ro, listat pe eMAG Marketplace Lenjeriile provocatoare ajung pe cea mai mare platformă locală de e-commerce: portofoliul SevenSins.ro, listat pe eMAG Marketplace
Din această primăvară, SevenSins.ro își listează produsele în eMAG Marketplace. Astfel, atât doamnele și domnișoarele care își doresc să se simtă speciale purtând piese... Lenjeriile provocatoare ajung pe cea mai mare platformă locală de e-commerce: portofoliul SevenSins.ro, listat pe eMAG Marketplace

Din această primăvară, SevenSins.ro își listează produsele în eMAG Marketplace. Astfel, atât doamnele și domnișoarele care își doresc să se simtă speciale purtând piese de lenjerie deosebite, dar și domnii care vor să își surprindă partenera cu un cadou pot alege dintr-o selecție de peste 700 piese de lenjerie intimă SevenSins.ro disponibile în eMAG Marketplace.

“Listarea pieselor de lenjerie SevenSins.ro în eMAG Marketplace este un pas firesc atât pentru SevenSins.ro, care se adresează astfel unui public nou și foarte familiarizat cu achizițiile online, dar și pentru eMAG, care își extinde categoria Lenjerie & Pijamale cu o gamă foarte căutată, respectiv piesele de lenjerie intimă sexy. Suntem convinși că este o colaborare de bun augur”, declară Cristina Vasile, director general SevenSins.ro.

Produsele SevenSins.ro sunt listate în eMAG Marketplace începând cu luna februarie, fiind alegeri foarte populare pentru îndrăgostiți. Selecția de produse cuprinde body-uri și topuri, desuuri, halate, seturi și compleuri, corsete sau portjartiere.

În februarie, prima lună de listare, dar și o lună importantă pentru vânzările de lenjerie intimă, prin intermediul eMAG Marketplace au fost generate 5% din vânzările totale ale SevenSins.ro.

“Am considerat oportun să începem colaborarea din luna februarie, când interesul față de acest tip de produse este ridicat, iar extinderea gamei lor de Lenjerie & Pijamale este una firească. Rezultatele înregistrate ne confirmă că am ales un moment optim”, adaugă Cristina Vasile.

Pentru a marca începerea parteneriatului, produsele SevenSins.ro listate în eMAG Marketplace au reduceri de până la 50%.

Șapte păcate care reaprind pasiunea de Valentine’s Day

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și lenjerie intimă sexy. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 60.000 clienți din toată țara.

eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul căruia partenerii eMAG afișează propriile oferte pe platforma eMAG, iar clienții eMAG pot comanda simultan o gamă mult mai largă de produse, de la oricare dintre acești parteneri, totul dintr-un singur cont de client.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.