Russell Hobbs si povestea ceaiului de la ora 5 Russell Hobbs si povestea ceaiului de la ora 5
În urmă cu 60 de ani, Russell Hobbs lansa primul fierbător electric cu oprire automată, K1, propunând nu doar o nouă modalitate de încălzire... Russell Hobbs si povestea ceaiului de la ora 5

În urmă cu 60 de ani, Russell Hobbs lansa primul fierbător electric cu oprire automată, K1, propunând nu doar o nouă modalitate de încălzire a apei, ci și o schimbare a ritualului de servire a ceaiului în Marea Britanie, locul unde, cu mai bine de 100 de ani în urmă, apăruse obiceiul ceaiului de la ora 5. Mai mult decât atât, lansarea K1 aducea o transformare a bucătăriilor din întreaga lume, inovând reperele de stil şi funcţionalitate când vine vorba de designul electrocasnicelor.

Încă din 1840, Anna Maria Stanhope, Ducesă de Bedford şi Doamnă de onoare a reginei Victoria, a transformat obiceiul ei de a servi ceaiul la ora 5 într-o adevărată ocazie de socializare.

Puţine lucruri s-au schimbat în tot acest timp în ritualul de servire a ceaiului de la ora 5, iar unul dintre acestea, modalitatea de încălzirea a apei, poartă semnătura Russell Hobbs, brandul care continuă şi astăzi să inoveze modul în care ne bucurăm de băuturile calde.

Aniversarea celor 60 de ani de la lansarea K1, devenit un adevărat obiect iconic de design,  a fost marcată prin lansarea unei ediţii aniversare de fierbătoare, Legacy, cu un design elegant şi practic, piese esenţiale în bucătăria oricărui iubitor de băuturi calde.

Datorită mânerului special conceput, fierbătorul Legacy este uşor de folosit, atât în timpul alimentării cu apă, cât şi în timpul turnării apei. În plus, funcția de fierbere rapidă permite încălzirea unei cești de apă în doar 55 de secunde.

Pentru a sărbători cei 60 de ani de inovaţie în care a reuşit să devină un element nelipsit de la orice întâlnire care are în centru ceaiul, Russell Hobbs lansează un infografic care prezintă cele mai importante momente din istoria ceaiului de la ora 5 şi modul în care brandul a reinventat acest prilej de socializare.

Infografic_Russell Hobbs si povestea ceaiului de la ora 5

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.