Cine sunt concurenții Bake Off România Cine sunt concurenții Bake Off România
Luni, 29 februarie, de la 20:30, la PRO TV, începe Bake Off România, cea mai dulce competiție culinară! Cei mai buni 12 concurenți au... Cine sunt concurenții Bake Off România

Luni, 29 februarie, de la 20:30, la PRO TV, începe Bake Off România, cea mai dulce competiție culinară! Cei mai buni 12 concurenți au intrat în cortul Bake Off România, după o selecție riguroasă din partea celor trei jurați, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu, sperând să ajungă cât mai aproape de titlul de Cel mai bun cofetar amator din România.

4 dintre concurenții cu care telespectatorii se vor întâlni în această competiție sunt: Adrian Maticiuc, Mariana Sandu, Erika Szabo și Robert Stratulat.

Adrian Maticiuc este un tânăr de numai 16 ani, care și-a descoperit pasiunea pentru cofetărie alături de bunica lui. Este un adevărat perfecționist, care se preocupă constant să afle cele mai noi trenduri și să își perfecționeze tehnica. Adrian i-a impresionat pe jurați prin preparatele sale uimitoare, pe care reușeste să le realizeze la o vârstă atât de fragedă.

Adrian Maticiuc

Mariana Sandu a fost profesoară de franceză, iar la 64 de ani și-a pus în practică pasiunea de o viață de a face prăjituri, în cortul Bake Off România. A început să prepare deserturi de la vârsta de 12 ani, iar specialitatea sa este tortul de ciocolată. Gustul pentru prăjiturile franțuzești l-a dezvoltat în Franța, unde a avut șansa să locuiască o periodă.

Mariana Sandu

Erika Szabo este o prezență dulce, o persoană de 25 de ani care a acumulat o experiență grea de viață, ce i-a deschis drumul către cofetărie. Încă de la cinci ani și-a petrecut timpul în bucătărie, alături de mama ei, făcând prăjituri.

Erika a început să ia în serios pasiunea pentru cofetărie recent, iar pasiunea pentru călătorii o face să fie deschisă la influențele internaționale și la gusturile noi din domeniul cofetăriei.

Erika Szabo

Robert Stratulat este un adevărat pasionat de cofetărie care, de 10 ani, își perfecționează tehnica și rețetele. În ultimii cinci ani s-a apucat serios de gătit pentru fetița lui, din dorința de a-i oferi surprize delicioase și sănătoase. Robert este definiția curajului în bucătărie, iar creativitatea i-a adus multe aprecieri din partea juraților.

Robert Stratulat

Cu ce produse au reușit să impresioneze jurații, ce decor si ce gusturi inedite au combinat în preparatele lor, dar și cum se vor descurca la primele probe, rămâne de văzut în prima ediție Bake Off România, luni, 29 februarie, de la 20:30!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.