„Salvam suflete” – o rubrica dedicata descurajarii violentei asupra animalelor, in Stirile Kanal D „Salvam suflete” – o rubrica dedicata descurajarii violentei asupra animalelor, in Stirile Kanal D
Stirile Kanal D se imbogatesc cu o noua rubrica, dedicata necuvantatoarelor – ”Salvam suflete”. In fiecare luni, in principalul grupaj informativ al zilei, telespectatorii... „Salvam suflete” – o rubrica dedicata descurajarii violentei asupra animalelor, in Stirile Kanal D

Stirile Kanal D se imbogatesc cu o noua rubrica, dedicata necuvantatoarelor – ”Salvam suflete”. In fiecare luni, in principalul grupaj informativ al zilei, telespectatorii Kanal D vor putea urmari operatiuni de salvare, intr-un demers sustinut de descurajare a oricarui act de violenta asupra animalelor.

Reporterul Kanal D Daniel Nicolaina si asociatia Kola Kariola fac totul pentru a salva zi si noapte animalele maltratate.

Luni, 22 februarie, in cadrul rubricii Stirilor Kanal D „Salvam suflete”, a fost prezentat cazul teribil al unei cateluse care a supravietuit ca prin minune dupa ce a fost prinsa cu un lat de sarma ce i-a provocat rani grave la nivelul gatului.

Animalul se afla in aceasta stare se aproape doua luni; daca nu l-ar fi ucis infectia, ar fi murit sugrumat. Dupa o operatiune complicata de salvare, catelusa este acum pe maini bune. A fost preluata de asociatia Kola Kariola care ii asigura toate cele necesare pana cand va fi adoptata de o familie iubitoare.

  • Mihaela Filipescu

    25/04/2016 #1 Author

    Jos palaria in fata voastra si la cat mai multi oameni asemenea voua!

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.