MWC 2016: Lenovo lansează VIBE K5 Plus, un smartphone proiectat să te distreze. Prețul este fenomenal! MWC 2016: Lenovo lansează VIBE K5 Plus, un smartphone proiectat să te distreze. Prețul este fenomenal!
Lenovo lansează smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus, un produs creat pentru pasionații de muzică și divertisment. Cu un ecran FHD de 5”, procesor octa-core... MWC 2016: Lenovo lansează VIBE K5 Plus, un smartphone proiectat să te distreze. Prețul este fenomenal!

Lenovo lansează smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus, un produs creat pentru pasionații de muzică și divertisment. Cu un ecran FHD de 5”, procesor octa-core Qualcomm snapdragon 616, baterie de 2750mAh care poate fi înlocuită și o memorie internă de 16GB (cu posibilitate de extensie până la 32GB), oferă o experiență multimedia captivantă, rapidă și continuă, oricând îți dorești.

Poți renunța la căști și activeaza sunetul prin difuzor. Cu claritatea Dolby Atmos și calitatea sunetului oferită de cele două difuzoare de pe spatele dispozitivului, Lenovo VIBE K5 Plus îți permite să te bucuri de filme, jocuri și muzică având un sunet clar, full-stereo.

Lumini, cameră, acțiune

Smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus este echipat cu o cameră pe spate de 13MP cu blitz LED și o cameră de față de 5MP cu focus fix pentru fotografii impecabile. În plus, am preinstalat o serie de aplicații precum SHAREit, SNAPit, Guvera Music pentru experiențe de sharing și streaming de neegalat.

Te vei mândri cu un telefon subțire de doar 8,2mm și ușor de numai 142g, cu aspect de aluminiu – disponibil in variantele Platinum Silver sau Champagne Gold.

Lenovo VIBE K5 Plus va fi disponibil din martie în țările în care se comercializează smartphone-uri Lenovo, la un pret de 149 dolari.

De asemenea, va fi disponibil și Lenovo VIBE K5 cu un ecran HD de 5” și procesor Qualcomm® snapdragon 415 octa-core, prețul acestuia începând de la 129 dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.