PC-urile Oculus-Ready cu GeForce GTX, disponibile la precomandă. Bonus: Tom Clancy’s The Division, gratuit la achiziția GeForce GTX din seria 900 PC-urile Oculus-Ready cu GeForce GTX, disponibile la precomandă. Bonus: Tom Clancy’s The Division, gratuit la achiziția GeForce GTX din seria 900
PC-urile Oculus-Ready de la Dell,  Alienware și ASUS au devenit disponibile pentru precomandă în Statele Unite la Best Buy, Amazon și în Magazinele Microsoft.... PC-urile Oculus-Ready cu GeForce GTX, disponibile la precomandă. Bonus: Tom Clancy’s The Division, gratuit la achiziția GeForce GTX din seria 900

PC-urile Oculus-Ready de la Dell,  Alienware și ASUS au devenit disponibile pentru precomandă în Statele Unite la Best Buy, Amazon și în Magazinele Microsoft.

Toate PC-urile sunt dotate cu  plăci grafice GeForce GTX și oferă o experiență plug-and-play rapidă și captivantă. Prețul computerelor achiziționate împreună cu Rift pornește de la 949 dolari. PC-urile cu GeForce dispun de drivere game ready de la NVIDIA care oferă setările optime pentru cele mai noi jocuri și aplicații, chiar din ziua lansării. De asemenea, acestea includ ultimele tehnologii GameWorks VR, care ajută la reducerea latenței și îmbunătățesc performanța căștilor VR, a jocurilor și aplicațiilor.

Funcția Multi-Res Shading din cadrul GameWorks VR oferă îmbunătățiri substanțiale ale performanței pentru jocurile și aplicațiile VR – până la 50% pentru Unreal Engine 4.

Dacă ai deja un PC compatibil cu tehnologia VR și ai nevoie doar de un upgrade la placa grafică, intră pe GeForce.com și află mai multe despre unitățile de procesare vizuală GeForce GTX VR Ready care oferă performanțele necesare jocurilor de tip VR. Printre acestea se numără: GeForce GTX 970, GTX 980, GTX 980 Ti și TITAN X.

În plus, Tom Clancy’s The Division se va lansa în martie și se anunță a fi un succes major, fiind încărcat de acțiune intensă și un mediu spectaculos. Pentru randarea detaliilor e nevoie de o putere de procesare a imaginilor ridicată.

Începând cu data de 18 februarie, dacă faci upgrade la o placă grafică GeForce GTX 970 sau un model superior, sau achiziționezi un notebook cu GeForce GTX 970M sau un model superior, vei primi gratuit o copie a jocului Tom Clancy’s The Division.

Orașul New York City – reprodus extrem de realist în cadrul jocului – poate fi explorat la un nivel de detaliu foarte ridicat, randat până la 4K, cu ajutorul GameWorks HBAO+ și a efectelor vizuale PCSS.

Programul open beta pentru The Division este deschis între 19 și 21 februarie (în acest weekend), interval în care poți juca noul titlu.

Tom Clancy’s The Division se va lansa pe 8 martie 2016.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.