New Trends: Kanal D facilitează colaborarea cu advertiserii printr-un sistem self-service New Trends: Kanal D facilitează colaborarea cu advertiserii printr-un sistem self-service
Kanal D lansează un nou serviciu destinat advertiserilor, prin care aceștia pot plasa reclame pe site-urile grupului, adică pe kanald.ro, wowbiz.ro și kfetele.ro, în doar trei pași simpli.... New Trends: Kanal D facilitează colaborarea cu advertiserii printr-un sistem self-service

Kanal D lansează un nou serviciu destinat advertiserilor, prin care aceștia pot plasa reclame pe site-urile grupului, adică pe kanald.rowowbiz.ro și kfetele.ro, în doar trei pași simpli.

Astfel, oricine își poate promova afacerea pe site-urile menționate, printr-un mecanism simplu și accesibil, având la dispoziție un inventar extins. Folosind publicitatea nativă, ei vor utiliza platforma Song by Chargeads pentru a-și configura reclamele într-un mod eficient, rapid și masurabil.

Mecanismul prin care este construită o campanie presupune doar folosirea unui link, pe care platforma îl transformă automat într-o reclamă nativă, editarea titlului și a detaliilor, plus setarea bugetului. Astfel că oricine își poate construi o campanie, neavând nevoie de un specialist în vânzări sau o echipă specială de creație.

Credem că, prin platforma de self-service, vom putea avea o interacțiune mult mai productivă cu advertiserii, care se pot bucura de avantajele Native Advertising într-un context nou și accesibil“ – Andrei Grădinaru, Sales Manager Kanal D.

Această eficientizare a generării unei campanii native rezolvă una dintre cele mai mari probleme ale publicității tradiționale – dificultatea execuției. Drept pentru care platforma SONG pune la dispoziția advertiserilor un tool ușor de folosit, cu rezultate masurabile, pentru a-și putea plasa reclamele pe site-urile Kanal D. De asemenea, bugetul minim alocat unei campanii începe de la 5$ pe zi, ceea ce oferă o plajă largă de posibilități tuturor advertiserilor.

ChargeAds este o companie de tehnologie cu birouri în New York, Madrid, Bucureşti şi Singapore, care furnizează soluţii inteligente şi eficiente pentru publisheri, agenţii şi clienţi de publicitate din întreaga lume.

KANAL D, televiziune ce se afla in top trei statii generaliste din Romania, implineste pe 1 martie 9 ani de existenta si este parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Sustinuta de experinta si traditia trustului Doğan Yayin Holding, KANAL D si-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes si in Romania.

Continutul de calitate ce combina cu succes programe de Stiri cu seriale turcesti si productii proprii, inovatoare, dar si productiile realizate dupa formate internationale, sunt pilonii pe care s-a construit, de la bun inceput, institutia media KANAL D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.