Ryanair îi duce pe craioveni la Valencia Ryanair îi duce pe craioveni la Valencia
Ryanair va introduce o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna noiembrie 2016, ce va aduce peste 33.000 de clienți pe an... Ryanair îi duce pe craioveni la Valencia

Ryanair va introduce o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna noiembrie 2016, ce va aduce peste 33.000 de clienți pe an pe Aeroportul Craiova (al 3-lea aeroport Ryanair din România). Noua rută va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri săptămânale.

În plus, Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24,99 euro, pentru călătorii în noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com, până cel tarziu la miezul nopții, miercuri (24 Februarie).

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu 3 noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse”, a spus În Craiova, Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE.

Șeful Ryanair: vom lega Bucureștiul de piețele internaționale și vom ajunge la 10 mil. pasageri în România în 5 ani

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.