Francezii de la Société Générale închiriază noi birouri în clădirile lui Liviu Tudor și prelungesc contractul încă 5 ani Francezii de la Société Générale închiriază noi birouri în clădirile lui Liviu Tudor și prelungesc contractul încă 5 ani
Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Development, semnează cea de-a patra extindere a companiei Société Générale European Busines Services... Francezii de la Société Générale închiriază noi birouri în clădirile lui Liviu Tudor și prelungesc contractul încă 5 ani

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Development, semnează cea de-a patra extindere a companiei Société Générale European Busines Services în clădirea H2. În prezent, SG EBS – deținut de grupul bancar multinațional de origine franceză Société Générale – utilizează 7.600 mp de birouri în West Gate, contractul fiind valabil până în 2021.

Este cea de-a patra extindere și consolidare consecutivă din portofoliul Genesis Development, după extinderile și prelungirile Hewlett Packard, Yokogawa și Infineon din Novo Park, care totalizează aproximativ 35.000 mp de birouri. Genesis Development deține parcurile West Gate și Novo Park, având astfel în portofoliu 150.000 mp de birouri clasa A certificate BREEAM Very Good.

Société Générale European Business Services a fost înființată în 2011 și este un centru de servicii pentru grupul Société Générale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate, în diverse domenii de activitate pentru entităţile grupului din întreaga lume: finanţe/contabilitate, achiziţii, resurse umane și IT.

SG EBS deservește în prezent peste 20 de ţări, în mare parte din Europa, pentru toate liniile de afaceri majore ale Grupului Société Générale. Prin optimizarea proceselor de deservire a clienților şi managementul proceselor de afaceri, SG EBS urmărește să devină un centru regional de excelență pentru Grupul Société Générale.

Societe Generale in West Gate (2)De la înființare, SG EBS a înregistrat o creștere rapidă, astfel încât la finalul anului 2015 a înregistrat un număr de 630 de angajați, având ca obiectiv să ajungă la 1.000 de angajați până în 2017.

„Din informațiile noastre, în 2016 se vor livra în piață peste 400.000 mp de birouri noi. În atare context ne onorează faptul că avem chiriași care consolidează și semnează contracte pe perioade record în parcurile Genesis Development. Este o dovadă a capacității noastre de a deservi clienții pe măsura așteptărilor lor, dar și o confirmare a faptului că România oferă contextul necesar pentru ca investitorii străini să își extindă activitatea”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development.

Noul contract cu Société Générale European Business Services a intrat în vigoare la începutul anului 2016.

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără și Dacia Renault, Siemens, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.