Cadou. Card cadou pentru Spa… Cadou. Card cadou pentru Spa…
Din totalul de 50.000 de clienți care au ajuns la Orhideea Spa în 2015, 5% au cumpărat cel puțin un card cadou. Astfel, au... Cadou. Card cadou pentru Spa…

Din totalul de 50.000 de clienți care au ajuns la Orhideea Spa în 2015, 5% au cumpărat cel puțin un card cadou. Astfel, au fost comercializate peste 2.500 de carduri cadou în 2015, în creștere cu 35% față de anul precedent.

Doar în decembrie, luna cadourilor, a fost înregistrată o creștere de peste 20% față de perioada similară a anului precedent, clienții având oportunitatea de a alege dintr-o varietate mai mare de carduri. Prețul mediu al unui card cadou, valabil pentru o singură persoană, este de 250 lei.

„Față de anul 2014, am constatat o creștere de 35% la vânzarea de carduri cadou. Acest lucru se datorează și faptului că am avut o cerere din ce în ce mai mare pentru segmentul corporate, pe lângă cererile de zi cu zi. Companiile și-au recompensat, mai ales pe final de an, partenerii de afaceri și angajații”, spune Roxana Vișan, director Orhideea Spa.

Printre cele mai cerute pachete de relaxare incluse pe cardurile cadou se numară: Frozen Fever (pentru el) la 265 lei, Choco Mint Mousse la 300 lei, Winter Treasures (facial) la 340 lei, Moments in time (pentru cuplu) la 450 lei și Spa Romance (pentru cuplu) la 500 lei.

Românii, sănătatea și băile: care au fost cele mai căutate unități de cazare în 2015

În 2015, cardurile cadou au fost cumpărate atât de femei, cât și de bărbați, în proporții egale, iar rata lor de folosință a fost în proporție de 65% pentru femei și 35% pentru bărbați. Vânzările medii de carduri cadou sunt de 250 de carduri/lună, iar în lunile cele mai căutate, precum februarie, martie, aprilie și decembrie, luni cu sărbători, numărul acestora atinge 400 de carduri cadou/ lună.

Un alt moment de vârf pentru cardurile cadou este Valentine’s Day, care înregistrează în 2016 o creștere de 20% față de perioada similară a anului trecut. Pachetele puse la dispoziția clienților sunt atât individuale, cât și create special pentru cupluri, precum Together Happy, Together in Love sau Romantic Chocolate Break. Prețul mediu al unui astfel de pachet este de 450 lei. ”Peste 30% dintre carduri au fost cumpărate pentru cupluri”, spune Roxana Vișan.

Orhideea Spa este cel mai mare centru spa din Bucuresti și unul dintre cele mai mari din România, întins pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, dotat cu zonă de relaxare, zonă de piscină, saună și terapii. Orhideea Spa este proiectul Fundației pentru sănătate Orhideea Spa, proiect demarat în anul 2010, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.