Prestige Tours introduce charter direct Suceava – Antalya pentru turiștii din zona Moldovei Prestige Tours introduce charter direct Suceava – Antalya pentru turiștii din zona Moldovei
Agenția de turism Prestige Tours International lansează în premieră pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava. Zborul va fi... Prestige Tours introduce charter direct Suceava – Antalya pentru turiștii din zona Moldovei

Agenția de turism Prestige Tours International lansează în premieră pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava. Zborul va fi operat de Blue Air în parteneriat cu Prestige Tours International, începând cu 18 iunie, și va dura până pe 17 septembrie 2016, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya încep de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice cu destinația Antalya, cu plecare din zona de nord a Moldovei. Ca urmare, am conceput pentru 2016, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanță cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii VIP la sol pentru hotelurile deluxe, venind în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, spune Elena Anghel, director Prestige Tours.

Zborul va fi operat în fiecare sâmbătă, începând cu 18 iunie, cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering cald. Toți cei care își vor achiziționa pachete în perioada ianuarie-martie vor beneficia de prețuri extrem de avantajoase.

„Am ales ca zborul să fie operat în fiecare sâmbăta pentru că cei care au vacanțe de doar o săptămână să poată călători mult mai ușor și fără grija că nu se vor întoarce în timp util la serviciu”, spune Elena Anghel.

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, în special în Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoșani, Târgu Neamț și Piatra Neamț.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.