Fashion Trends: Sofiaman lansează colecția “Love, sweet love” Fashion Trends: Sofiaman lansează colecția “Love, sweet love”
În luna iubirii, Sofiaman a pregătit o colecție specială pentru cei care sărbătoresc dragostea. Culorile lui Cupidon, imprimeurile jucăușe și mesajele romantice sunt detaliile... Fashion Trends: Sofiaman lansează colecția “Love, sweet love”

În luna iubirii, Sofiaman a pregătit o colecție specială pentru cei care sărbătoresc dragostea. Culorile lui Cupidon, imprimeurile jucăușe și mesajele romantice sunt detaliile care scot în evidență noua linie dedicată Zilei Îndrăgostiților: ”Love, sweet love”.

Noua gamă, creată special pentru sărbătorile de Valentine’s Day și Dragobete, cuprinde modele de pijamale și compleuri în nuanțe viu colorate, ce se imbină cu dungile orizontale și cu mesaje specifice lunii dragostei. Noile articole sunt confecționate din materiale naturale, confortabile și moi la atingere, ce lasă pielea să respire.

În plus, până pe 24 februarie, al doilea articol Sofiaman achiziționat are un preț cu 20% mai mic. Colecția „Love, sweet love” se găsește în magazinul online Sofiaman (www.magazinsofiaman.ro), în cele 8 magazine Sofiaman din întreaga țară și la cei peste 300 de distribuitori naționali.

SOFIAMAN este cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania. Cu 8 magazine in toata tara, doua magazine in sistem franciza si peste 300 de distribuitori nationali, brandul ofera produse pentru adulti, atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi.

Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale, tinute de interior, lenjerie intima din fibre naturale de bumbac, placute la atingere, completate uneori de modal si vascoza.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.