Help Net îşi pregăteşte farmaciştii în acordarea primului ajutor Help Net îşi pregăteşte farmaciştii în acordarea primului ajutor
Help Net continuă parteneriatul strategic cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România prin organizarea de cursuri de prim ajutor în situaţii de urgenţă... Help Net îşi pregăteşte farmaciştii în acordarea primului ajutor

Help Net continuă parteneriatul strategic cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România prin organizarea de cursuri de prim ajutor în situaţii de urgenţă atât la sediul central din Bucureşti, cât şi în 12 farmacii Help Net la nivel naţional. Parteneriatul are ca scop principal informarea şi pregatirea personalului Help Net în acordarea de prim ajutor în caz de nevoie.

Pacientul se află în centrul preocupării Help Net, iar compania şi-a luat angajamentul de a fi parte din viaţa comunităţii printr-o implicare activă în societate. Mai mult, Help Net investeşte continuu în formarea echipei, prin colaborarea cu specialişti de top. Totodată, acest proiect facilitează accesul la informaţie prin sfaturile specialiştilor Help Net.

„Prin continuarea acestui parteneriat ne dorim să arătăm pacienţilor noştri că printr-o informare şi pregătire corespunzătoare pot fi diminuate atât consecinţele, cât şi numărul victimelor în caz de accidente sau situaţii neplăcute. Parteneriatul cu Crucea Roşie reprezintă o dovadă de grijă pentru pacienţi, o dorinţă de a le oferi sprijin, dar şi de a ne îmbunătăţi în permanenţă serviciile oferite.”, afirmă Isabelle Iacob, Director General Help Net.

Proiectul este un proces continuu, el derulându-se şi în acest an pentru ca un număr cât mai mare de Farmacii Help Net să aibă personal pregătit să acorde primul ajutor în cazul situaţiilor de urgenţă. În plus, în perioada următoare, Help Net va dota o parte din farmacii cu defibrilatoare. Lista farmaciilor pregătite pentru a acorda primul ajutor se va afla şi pe site-ul www.helpnet.ro.

De asemenea, pentru a susţine iniţiativele Crucii Roşii, în peste 60 de farmacii Help Net din ţară se află instalate urne de donaţii pentru strângerea de fonduri. Acestea vor fi folosite pentru a sprijini comunităţile prin intermediul Crucii Roşii, singura organizaţie umanitară din ţară care are atribuţii ca auxiliară a autorităţilor publice în domeniul prevenirii şi intervenţiei în caz de urgenţă.

Parteneriatul dintre Help Net şi Crucea Roşie urmăreşte dezvoltarea unei culturi a pregătirii în oferirea primului ajutor în caz de urgenţă, a prevenirii şi reducerii riscurilor şi victimelor, precum şi educarea pentru intervenţie şi acordarea primului ajutor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.