C-THRU întâmpină sezonul cald cu note elegante şi pline de energie C-THRU întâmpină sezonul cald cu note elegante şi pline de energie
C-THRU întâmpină sezonul cald cu note elegante şi pline de energie, disponibile în pachete speciale, ce completează miresmele naturii înflorite. Pentru că fiecare vară... C-THRU întâmpină sezonul cald cu note elegante şi pline de energie

C-THRU întâmpină sezonul cald cu note elegante şi pline de energie, disponibile în pachete speciale, ce completează miresmele naturii înflorite. Pentru că fiecare vară are povestea ei, C-THRU îmbină armonios arome, pentru a acompania momentele speciale.

C-THRU-SPRING-SET-_Lime-MagicPachetul C-THRU Lime Magic

Lime Magic, cea mai nouă gamă C-THRU, se dezvăluie ca un buchet îmbătător, accesorizat cu stropi de energie. Imediat ce atinge pielea, se deschide cu note de trandafir elegant, iasomie feminină şi lămâie revigorantă şi contrastează cu inima de bergamotă jucăuşă şi ceai verde.

Baza lemnoasă, cu mosc, creează universul olfactiv şi pământos al unei păduri. Verde şi transparent, Lime Magic este o escapadă din monotonia cenuşie.

Pachetul C-THRU Lime Magic conţine Eau de Toilette 30ml + Deo Body Spray 150ml, preţ 31,5 lei

C-THRU-SPRING-SET-16-_Black BeautyPachetul C-THRU Black Beauty

Misterioasă şi elegantă, femeia Black Beauty cucereşte prin aura condimentată şi citrată, ce-i dezvăluie spiritul ludic şi senzual.

Temperamentală şi aparent distantă, aceasta este îmblânzită de o inimă de vanilie şi orhidee. Actul final este un dans lent de lemn de santal, paciuli şi ambră, iar întreg scenariul este o descriere feerică a femeii irezistibile.

Pachetul C-THRU Black Beauty conţine Eau de Toilette 30ml + Deo Body Spray 150ml, preţ 31,5 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.