Fashion Trends: Cele mai sexy modele de lenjerie intimă pentru Valentine’s Day Fashion Trends: Cele mai sexy modele de lenjerie intimă pentru Valentine’s Day
În apropierea Zilei Îndrăgostiților pregătește-te să îi faci iubitului tău o surpriză la care nu se va așteapta. Cel mai frumos cadou pe care îl... Fashion Trends: Cele mai sexy modele de lenjerie intimă pentru Valentine’s Day

În apropierea Zilei Îndrăgostiților pregătește-te să îi faci iubitului tău o surpriză la care nu se va așteapta. Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi? Chiar tu! Dar orice cadou trebuie să fie frumos împachetat într-un ambalaj special. Pregătește-te să îl dai pe spate într-o lenjerie sexy și erotică care îi va satisface toate fanteziile.

Eliberează-te de rutină și pășește în lumea tabu a fanteziilor erotice. Împreună cu magazinul online Laris Fashion, ți-am pregătit o listă cu cele mai hot modele de lenjerie intimă pe care să le încerci de Valentine’s Day.

babydoll-rosu-dalia1.Body Doll roșu decupat

Toate femeile arată răpitor în culoarea roșie așa că o lenjerie roșie de lux nu poate lipsi din garderoba ta. Alege acest model pentru noaptea de Valentines deoarece sânii decupați, lănțișoarele și fundițele fine îi vor fascina privirea și stârni imaginația.

Culoarea roșie este potrivita zodiilor de foc, care se aprind la cea mai mică atingere. Poti completa întreaga costumație cu un chilot tanga seducător transparent, sau după preferință, din dantelă. Dacă ai în șifonier și o pereche de pantofi cu toc roșii, nu ezita să le încerci.

2.Babydoll negru transparent și provocator

Baby Doll NegruCuloarea neagră crește tensiunea sexuală dintre voi doi și îl face să se întrebe ce ascunzi. Bărbații sunt atrași de mister iar lenjeria neagră te va transforma în cadoul perfect.

Format din două sau trei piese, baby dollul negru te face să fii asemenea unui cadou care trebuie deschis. Pregătește-te să îl vrăjești cu formele tale și atingerea fină a dantelei și satinului.  După preferință poți alege dacă vei purta un sutien push-up sau daca vei lasa materialul transparent sa îți acopere bustul.

Asistenta sexy3.Costum sexy pentru fantezia sa erotică

Toți bărbații au măcar o fantezie erotică supremă, unii aleg să o împărtășească, alții nu. Anul acesta, te poți pregăti pentru un joc erotic în care tu să fii în rolul principal. Fantezia cu asistentele este foarte comună așa că încearcă să îi iei pulsul odată ce te vede îmbrăcată așa!

Tot ce ai nevoie pentru consultație sunt o pereche de ciorapi cu bandă albi, chilotul tanga de asistenta, cu ornament de cruce și o pereche de pantofi cu toc înalt.  Acest costum sexy spune despre tine că ești jucăusă și nu îți e frică să preiei controlul din când în când.

babydoll xl verde4.Baby Doll Verde potrivit unei siluete generoase

Femeile cărora nu le este frică să își arate formele seducătoare au găsit varianta perfectă! Dacă vrei să îți evidențiezi sânii plini și fundul rotund care îl înnebunesc, ai nevoie de această ținută demnă de o zeiță.

Acest body doll te va face să te simți sexy, încrezătoare și liberă. El acoperă o bună parte din trupul tău și sporește tensiunea sexuală. Poți accesoriza cu un chilot tanga discret și o pereche de sandale cu toc.

Baby doll in 2 piese5. Lenjeria sexy și simplă

Cine a spus că lenjeria clasică este demodată nu a încercat niciodată acest model! Transformă o seară normala într-o noapte plină de pasiune cu acest model în două piese care acoperă doar strictul necesar și îți înfățișează trupul în toată splendoarea lui.

Sutienul prezintă mici decupaje iar chilotul mult prea subțire lasă puține imaginației. Aceasta ținută este perfectă să o porți pe sub hainele de zi cu zi, sau de casă, așa că îi poți face o supriză iubitului tău imediat ce a intrat pe usa. Nu se va aștepta la asta!

Te-ai hotărât cu cel îl vei surprinde de Valentine’s Day? Indiferent ce vei purta, noi îți urăm o seară ca în filme!

Pentru mai multe idei de lenjerie intimă intră pe: http://blog.larisfashion.ro/10-modele-lenjerie-intima-sexy-erotica-valentines-day/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.