EXCLUSIV: Freshome.com s-a vândut. Românul care a fondat site-ul a ieșit din business EXCLUSIV: Freshome.com s-a vândut. Românul care a fondat site-ul a ieșit din business
Mihai Cristian Micle, antreprenorul român aflat în spatele site-ului de design Freshome.com, una dintre cele mai cunoscute și apreciate publicații online de profil, a... EXCLUSIV: Freshome.com s-a vândut. Românul care a fondat site-ul a ieșit din business

Mihai Cristian Micle, antreprenorul român aflat în spatele site-ului de design Freshome.com, una dintre cele mai cunoscute și apreciate publicații online de profil, a vândut business-ul creat în 2007.

Anunțul a fost făcut public pe pagina de Facebook a acestuia, însă momentan nu se cunosc detalii legate de această tranzacție.

“Detalii vor apărea în curând pe site. Noua echipă va posta aceste informații”, a declarat pentru TheTrends.ro fostul CEO și fondator al Freshome.com.

“Freshome a fost vândut. Am primit oferta potrivită”, scrie Micle pe pagina sa de Facebook. Totodată, fostul CEO al Freshome spune că va lua o pauză înainte de a începe un nou proiect.

Potrivit celor mai recente informații disponibile, Freshome era evaluat la circa 3 milioane de euro. Surse din piață sunt de părere că tranzacția a avut o valoare dublă față de această estimare. Micle nu a dorit să comenteze asupra sumei pentru care a vândut site-ul.

Freshome are peste 1,6 milioane de fani pe Facebook și 3,8 milioane de vizitatori unici/lună.

Fondatorul şi CEO-ul Freshome.com, Mihai Cristian Micle, a început construcţia site-ului în 2007, când avea 20 de ani, căutând surse de inspirație pentru propria casă.

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInWhatsApp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *