EXCLUSIV: Freshome.com s-a vândut. Românul care a fondat site-ul a ieșit din business EXCLUSIV: Freshome.com s-a vândut. Românul care a fondat site-ul a ieșit din business
Mihai Cristian Micle, antreprenorul român aflat în spatele site-ului de design Freshome.com, una dintre cele mai cunoscute și apreciate publicații online de profil, a... EXCLUSIV: Freshome.com s-a vândut. Românul care a fondat site-ul a ieșit din business

Mihai Cristian Micle, antreprenorul român aflat în spatele site-ului de design Freshome.com, una dintre cele mai cunoscute și apreciate publicații online de profil, a vândut business-ul creat în 2007.

Anunțul a fost făcut public pe pagina de Facebook a acestuia, însă momentan nu se cunosc detalii legate de această tranzacție.

“Detalii vor apărea în curând pe site. Noua echipă va posta aceste informații”, a declarat pentru TheTrends.ro fostul CEO și fondator al Freshome.com.

“Freshome a fost vândut. Am primit oferta potrivită”, scrie Micle pe pagina sa de Facebook. Totodată, fostul CEO al Freshome spune că va lua o pauză înainte de a începe un nou proiect.

Potrivit celor mai recente informații disponibile, Freshome era evaluat la circa 3 milioane de euro. Surse din piață sunt de părere că tranzacția a avut o valoare dublă față de această estimare. Micle nu a dorit să comenteze asupra sumei pentru care a vândut site-ul.

Freshome are peste 1,6 milioane de fani pe Facebook și 3,8 milioane de vizitatori unici/lună.

Fondatorul şi CEO-ul Freshome.com, Mihai Cristian Micle, a început construcţia site-ului în 2007, când avea 20 de ani, căutând surse de inspirație pentru propria casă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.