Maia Morgenstern și Gabi Szabo ne vorbesc despre teama de eșec și cum să iei decizii curajoase la Impact Hub Maia Morgenstern și Gabi Szabo ne vorbesc despre teama de eșec și cum să iei decizii curajoase la Impact Hub
Sâmbătă, 20 februarie, Impact Hub București organizează a doua ediție a conferinței Fears & Failures, evenimentul care schimbă paradigma și aduce în față frica... Maia Morgenstern și Gabi Szabo ne vorbesc despre teama de eșec și cum să iei decizii curajoase la Impact Hub

Sâmbătă, 20 februarie, Impact Hub București organizează a doua ediție a conferinței Fears & Failures, evenimentul care schimbă paradigma și aduce în față frica și eșecul ca experiențe ce fac parte din asumarea unor decizii curajoase în fiecare zi.

Agenda conferinței surprinde din mai multe unghiuri frica de eșec și cum fiecare dintre noi reacționăm în acest context. De la povești personale, situații limită, la decizii de business cu urmări nefaste, dar și cu lecții importante pentru invitați, participanții vor afla de-a lungul zilei cum ne depășim fricile.

Evenimentul moderat de Oana Marinescu îi va avea ca invitați pe:

  • Maia Morgenstern – Actriță și Director al Teatrului de Stat Evreiesc
  • Gabriela Szabo – Campioană olimpică atletism și fost Ministru al Ministerului de Tineret și Sport
  • Valeriu Nicolae – Consilier de Stat, Includere Socială și Drepturile Omului în Cancelaria Prim-Ministrului
  • Ovidiu Toader – Antreprenor și Public Speaker
  • Mircea Geoană – Fost Președinte al Senatului României

”Am realizat în interacțiunea cu oamenii din jurul nostru că ne temem de eșec și avem o cultură care îl blamează, fie că vorbim de eșec personal ori profesional. Am construit pe experiența ediției din 2015 și am invitat la Fears & Failures 2016 un profil divers de vorbitori ce pot aborda subiectul din mai multe unghiuri. Pentru participanți asta se traduce printr-o experiență completă de abordare constructivă a propriilor frici și eșecuri”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub București.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.