Luna Dragostei la QuickMobile și SOLE: cadouri tech și luxury pentru el și ea Luna Dragostei la QuickMobile și SOLE: cadouri tech și luxury pentru el și ea
QuickMobile și SOLE Luxury Boutique lansează campania „Luna Dragostei”, atât în magazinele fizice, cât și în cele online. Campania se va derula în perioada... Luna Dragostei la QuickMobile și SOLE: cadouri tech și luxury pentru el și ea

QuickMobile și SOLE Luxury Boutique lansează campania „Luna Dragostei”, atât în magazinele fizice, cât și în cele online.

Campania se va derula în perioada 1-24 februarie și se adresează îndrăgostiților care vor să își surprindă partenerii de viață cu un cadou special, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete.

Astfel, în cazul magazinelor fizice QuickMobile și SOLE Luxury Boutique, clienții care fac achiziții în valoare de peste 500 de lei primesc automat un voucher cadou, în valoare de 50 de lei.

Totodată, în magazinele online au fost create pagini dedicate care prezintă o selecție de produse pentru El și Ea, opțiunea Gift Card-urilor și articole cu idei de cadouri, pentru cei care sunt în lipsă de inspirație.

Aceste pagini vor funcționa încrucișat. Astfel, pe QuickMobile.ro /  https://www.quickmobile.ro/idei-cadouri-valentines-day pagina este destinată bărbaților, cărora le sunt prezentate câteva idei de produse disponibile în oferta SoleShop.ro / https://www.soleshop.ro/idei-cadouri-valentines-day pe care ar putea să le ofere cadou iubitei/soției.

De asemenea, pe SoleShop.ro doamnele și domnișoarele se pot inspira și pot alege un cadou dintr-o serie de produse pentru bărbați, disponibile la vânzare pe QuickMobile.ro.

QuickMobile ValentinesÎn plus, în weekend-uri vor fi disponibile reduceri în ambele magazine online, vizibile tot pe modelul încrucișat, astfel încât utilizatorii să nu își piardă timpul căutând la întâmplare cadouri pe Internet, intrând pe magazine online care nu le sunt familiare.

„Anii trecuți am observat o creștere semnificativă a traficului și a comenzilor pe site-urile QuickMobile și SoleShop.ro în luna februarie, ceea ce ne-a confirmat faptul că în această perioadă se caută foarte multe cadouri. Astfel, am decis ca anul acesta să le îmbunătățim clienților noștri experiența de cumpărare, făcându-le mai ușoară alegerea. Astfel, nici femeile și nici bărbații nu trebuie să părăsească magazinul lor online preferat, pentru a găsi cadoul potrivit pentru partenerii de viață”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

Compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, iar odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, a lansat și platforma Service-Return.com, prin care clienții care solicită operațiuni de service o pot face simplu și rapid, oriunde din Europa.

Sole comercializează o gamă largă de parfumuri, cosmetice, genţi, ochelari, gadgeturi și accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente în magazinele Sole se numără Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar și branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9. Produsele pot fi achiziționate atât prin intermediul magazinului online, cât și direct în magazinele din București, Cluj-Napoca, Baia Mare sau Nunberg, Germania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.