New Trends: Velds a lansat “Prends-moi”, parfumul care slăbește New Trends: Velds a lansat “Prends-moi”, parfumul care slăbește
Compania franceză de cosmetice Velds, în colaborare cu Centrul de Cercetări Biologice și Experimente Cutanate din Franța, a creat un parfum care, teoretic, ajută... New Trends: Velds a lansat “Prends-moi”, parfumul care slăbește

Compania franceză de cosmetice Velds, în colaborare cu Centrul de Cercetări Biologice și Experimente Cutanate din Franța, a creat un parfum care, teoretic, ajută la pierderea în greutate, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Produsul cu efect de slăbire se bazează pe aromaterapie. Sunt cunoscute cercetările realizate pe așa-numitele neuro-cosmetice care permit dezvoltarea unei arome ce ajută la pierderea în greutate.

Experimentele realizate pe elaborarea acestei arome au demonstrat că 75% din femeile care au folosit parfumul nu mai aveau senzația de “a ronțăi” ceva între mese.

Parfumul “Prends-moi” este creat pe baza aromelor de bergamotă, mandarină, liliac și floare de cananga (Ylang ylang) al căror miros permite reducerea “derapajelor emoționale” care pot interveni la un moment dat din cauza nervilor, stresului sau a tristeții.

Velds-Prends-Moi

Ingredientele conținute sunt speciale având în vedere că atunci când intră în contact cu pielea secretă endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de plăcere și sațietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului și anxietății și taie pofta de mâncare între mesele principale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.