Red Bull Illume Image Quest 2016, prezentată la F64 Red Bull Illume Image Quest 2016, prezentată la F64
Red Bull Illume Image Quest 2016 e o competiție în care fotografii amatori și profesioniști își pot înscrie imaginile spectaculoase de sport sau aventură,... Red Bull Illume Image Quest 2016, prezentată la F64

Red Bull Illume Image Quest 2016 e o competiție în care fotografii amatori și profesioniști își pot înscrie imaginile spectaculoase de sport sau aventură, concurând astfel pentru marele premiu. F64, cel mai mare magazin foto-video din România, sprijină inițiativa Red Bull și organizează o prezentare gratuită, susținută de Mihai Ștețcu. Acesta le va explica tuturor participanților mai multe despre competiție, ce este important atunci când faci selecția, dar și câteva tips & tricks pentru fotografii reușite.

Despre Mihai Ștețcu trebuie știut că este omul adrenalinei, iar în fotografiile sale sunt surprinse nu momente la secundă, ci la milisecundă, imprimând pe senzorul camerei acea combinație spectaculoasă de viteză și sfidare a legilor fizicii. Energia și creativitatea sunt două cuvinte care îl descriu cel mai bine. Din 2009, Mihai s-a alăturat echipei internaționale Red Bull Photography.

Evenimentul organizat de F64 se va desfășura pe 5 februarie, de la ora 19:00, în sala expozițională a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45. Participarea va fi gratuită, înscrierea putând fi făcută pe bază de portofoliu la adresa seminarii@f64.ro. Mai multe detalii găsiți aici, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Florian Breitenberger - Red Bull Illume

Nu în ultimul rând, echipa F64 va inaugura, cu această ocazie, și o expoziție specială, în cadrul acesteia urmând să fie prezentate 22 de fotografii selectate din top 50 imagini participante la ediția precedentă a concursului.

Revenind la competiția Red Bull Illume Quest, cei interesați să participe au timp până pe 31 martie 2016 să-și înscrie imaginile. Fiecare persoană are șansa de a câștiga premii semnificative, expunere internaţională de neprețuit și participarea la turneul mondial al expoziției Red Bull Illume.

Fotografii pot participa cu cel mult cinci imagini în fiecare dintre cele 11 categorii, inclusiv în cea mai nouă, aceea de Mobile. Nu există limită în privință creativității imaginilor, ele putând fi de acțiune, de lifestyle sau secvențe. Întreaga listă a categoriilor este pe site-ul redbullillume.com.

Imaginile înscrise vor fi evaluate de un juriu internațional format din 50 de editori foto de la publicații renumite la nivel mondial.

Sarcina fiecăruia va fi să selecteze cele mai bune 55 de imagini, inclusiv să nominalizeze cei 11 câștigători ai categoriilor și câștigătorul general. Imaginile finaliste vor fi dezvăluite la ceremonia de acordare a premiilor Red Bull Illume, în toamna anului 2016.

Markus Berger - Red Bull Illume

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.