Decorațiunile interioare cu Star  Wars și  Frozen, noile  tendințe în amenajarea camerelor pentru copii Decorațiunile interioare cu Star  Wars și  Frozen, noile  tendințe în amenajarea camerelor pentru copii
Pe parcursul lunii februarie, părinții și copiii sunt așteptați în toate magazinele Hornbach pentru a beneficia de sfaturi și idei creative de amenajare pentru... Decorațiunile interioare cu Star  Wars și  Frozen, noile  tendințe în amenajarea camerelor pentru copii

Pe parcursul lunii februarie, părinții și copiii sunt așteptați în toate magazinele Hornbach pentru a beneficia de sfaturi și idei creative de amenajare pentru dormitoare, în funcţie de vârstă.

„La fel ca în fiecare an, gama de articole dedicată camerelor de copii a fost  completată cu noi modele inspirate din filme și animații populare în rândul celor mici. Astfel, părinții vor putea descoperi o mulțime de variante de tapet,  perdele, covoare, mochete, stickere, tablouri și articole creative, cu motive atractive atât pentru cei mici, cât și pentru adolescenți”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

HB_MagazinÎn ceea ce privește cele mai iubite personaje, copiii își îndreaptă atenția către Hello Kitty, Minnie Mouse, Mickey  Mouse,  Winnie Pooh, Spiderman, dar şi către tematici inspirate din Frozen și Star Wars,  acestea reprezentând,  de altfel, noile  tendințe  în amenajarea dormitoarelor pentru copii.

În timp ce fetele sunt atrase de culori calde, iar băieții de tonuri mai reci, recomandarea specialiștilor pentru părinți este să aleagă nuanțe care să  îmbine cu succes armonia, creativitatea și căldura încăperii amenajate.

Nu  în ultimul rând, consilierii Hornbach recomandă părinţilor să ţină cont şi de calitatea şi siguranţa pe care o oferă produsele alese, dar şi de raportul calitate-preț.

„Prin  tema pe care o abordăm în luna februarie în magazinele noastre, îndemnăm părinții să fie creativi alături de cei mici. Astfel, gama noastră include numeroase produse cu ajutorul cărora se poate crea o atmosferă de poveste în camera unui copil, unde armonia este elementul cheie”, a încheiat reprezentantul companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.