Corporatistul bucureștean, client fidel al restaurantelor fine dining Corporatistul bucureștean, client fidel al restaurantelor fine dining
Angajații care lucrează în clădirile de birouri din București sunt clienți fideli ai restaurantelor fine dining: plătesc aproape 100 de lei pentru foie gras... Corporatistul bucureștean, client fidel al restaurantelor fine dining

Angajații care lucrează în clădirile de birouri din București sunt clienți fideli ai restaurantelor fine dining: plătesc aproape 100 de lei pentru foie gras și risotto, pe care le comandă de cele mai multe ori la birou, la ora prânzului, potrivit datelor foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România.

Angajaţii corporaţiilor din Bucureşti, extrem de activi din punct de vedere profesional,  sunt clienții fideli ai restaurantelor fine dining, în special la ora prânzului, dar și seara, când ajung acasă. Pentru că nu au suficient timp de pierdut pentru un drum la restaurant, preferă  să folosească doar 1 minut pentru plasarea comenzii prin aplicația foodpanda, și să plătească, în medie, 98 de lei pe un meniu de top.

Potrivit datelor foodpanda, cele mai multe livrări pentru comenzile online plasate la restaurantele fine dining se fac joia, la prânz, în zona de nord a Capitalei, în principal din sedii de birouri.

foodpanda_fine dining”Noiembrie și februarie sunt lunile care au cele mai multe comenzi pentru restaurantele fine dining, iar preparatele culinare preferate de clienții fideli sunt risotto, foie gras, fructe de mare, antricot și steak tartare”, completează Radu Bălăceanu.

Conform Country Manager-ului foodpanda,  cea mai mare comandă făcută la un restaurant fine dining până în prezent s-a ridicat la 975 lei și a fost plasată de un bărbat, cu adresa de livrare în Piața Victoriei.

Fine dining la tine acasă. Ce restaurantele de profil  livrează la domiciliu

În prezent, în platforma foodpanda se regăsesc șase restaurante fine dining din București, care asigură livrarea la domiciliu.

Restaurantele de profil cu care colaborează compania sunt: La Fianca by Alioli, cu specific mediteranean, Villa Romana, cu profil italian, Nan Jing, specializat în bucătăria asiatică, Zahana 33, care prepară mâncare mediteraneană și cu specific românesc, Le Oac Oac Bistro By Taverna Racilor, care prepară mâncare mediteraneană, și Red Angus Steakhouse, cu specific american.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzau.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.