Spune-ne sincer: ești meseriaș? Sau poate îți dorești să fii unul? Spune-ne sincer: ești meseriaș? Sau poate îți dorești să fii unul?
Zilele trecute, primesc un e-mail cu mesajul: „Spune-ne sincer: ești meseriaș? Sau poate îți dorești să fii unul în clipele în care ai nevoie?”,... Spune-ne sincer: ești meseriaș? Sau poate îți dorești să fii unul?

Zilele trecute, primesc un e-mail cu mesajul: „Spune-ne sincer: ești meseriaș? Sau poate îți dorești să fii unul în clipele în care ai nevoie?”, urmat de „Sigur ai în plan modificări, renovări sau amenajări dacă nu în camera ta, măcar la balcon sau în căsuța părinților. Noi punem la cale un Treasure Hunt, iar după rezolvarea provocărilor din indicii, poți fii sigur că vei dobândi cunoștințele și diploma (pe merit) de Meseriaș”. Ce a urmat?  

Simplu. Am acceptat provocarea brandului francez LEROY MERLIN și am participat alături de alți colegi pasionați de bricolaj la Treasure Hunt-ul organizat cu ocazia lansării platformei Facem-Facem.ro. Împărțiți în 4 echipe, ne-am (și) distrat pe măsură ce am rezolvat indiciile pe care organizatorii ni le-au pregatit. Da, am făcut parte din echipa câștigătoare alături de care, pentru a găsi drumul spre ”comoara”: Manifestul facem-facem.ro, a trebuit să parcurgem șapte probe contra cronometru.

În ce au constat probele?

Proba 1: Montarea unei baterii de chiuvetă

Proba 2: Folosit cu tact mașina de găurit (Gravură cu șuruburi)

Proba 3: Montarea parchetului cu sistem click

Proba 4: Montarea picioarelor la o masă;

Proba 5: Montarea unei închizători;

Proba 6: Montarea unei polițe;

Proba 7: Vopsitul.

Zis și făcut! Am rezolvat puzzle-urile ca la carte și am ieșit câștigători găsind în timp record Manifestului Facem-Facem. Așa am aflat și că Facem-Facem.ro by Leroy Merlin este singura platforma comunitară din România care oferă inspirație și sfaturi practice din domeniile construcții, grădinărit, bricolaj sau decorațiuni.

Altfel spus, Facem-Facem.ro își propune să devină o sursă pertinentă de inspirație pentru toți meseriașii cu experiență sau cei dornici să învețe să facă singuri schimbări sau renovări în casele lor. Totodată, platforma oferă și un spațiu de socializare, unde cei interesați pot interacționa cu alte persoane din comunitate, de la care pot învăța lucruri noi sau care au împărtășit idei creative.

Trebuie să mai știți că platforma Facem-Facem.ro poate fi accesată și de pe mobil, intrând în aplicația Leroy Merlin.

Cât despre LEROY MERLIN, acesta oferă soluții de amenajare complete la cele mai mici prețuri, oferind o diversă gamă de materiale de construcii, instalații, decorațiuni și tot ce îți trebuie pentru a-ți realiza un cămin primitor. Începand cu anul 2011 LEROY MERLIN este prezent în România cu magazine în București, Craiova, Ploiești, Brașov, Cluj și Sibiu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.