„Roata Norocului” te invita la casting! Primul oras – Bucuresti „Roata Norocului” te invita la casting! Primul oras – Bucuresti
Dupa un sezon „Roata Norocului” cu premii uriase, umor, intalniri memorabile cu vedete alese pe spranceana, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi pleaca in cautarea noilor... „Roata Norocului” te invita la casting! Primul oras – Bucuresti

Dupa un sezon „Roata Norocului” cu premii uriase, umor, intalniri memorabile cu vedete alese pe spranceana, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi pleaca in cautarea noilor concurenti ai indragitului show de televiziune. Simpaticii prezentatori vor bate tara in lung si in lat in cautarea celor carora le plac provocarile, dar si castigurile pe masura.

Bucurestenii vor fi primii care se vor putea putea inscrie in concursul televizat „Roata Norocului”, la castingul organizat weekendul viitor (30 si 31 ianuarie), la Sun Plaza, in intervalul orar 11:00 – 19:00.

Toti cei care doresc sa vina in platoul emisiunii si sa isi incerce norocul sunt asteptati de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi cu premii instant, voie buna, muzica si dans. Atmosfera celui mai indragit show-concurs din Romania, „Roata Norocului”, se va muta pentru doua zile la Sun Plaza, in Bucuresti.

Ne asteapta un nou sezon cu provocari uriase, asa ca avem nevoie de concurenti foarte buni; isteti, spontani si norocosi! Noi deja am pregatit premiile, mai avem nevoie doar de voi sa le luati acasa. Va astept pe toti la casting. Ca sa castigi, trebuie sa participi! Ca sa participi trebuie sa te inscrii in joc, iar ca sa te inscrii trebuie sa dai ochii cu mine si, mai <grav>, cu Ana-Maria! Nu uita, norocul ti-l faci cu mana ta!”, a spus Bursucu.

Dupa castingul de la Bucuresti, urmatoarele orase unde vor avea loc preselectiile „Roata Norocului” sunt Brasov (6 februarie, la Coresi Shopping Resort; program 11:00 – 19:00), Braila (20 februarie, la Braila Mall, program 11:00 – 19:00) si Iasi ( 27 februarie, la Palas Mall, program 11:00 – 19:00).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.