Proprietarul brandului Wetterbest, creștere cu 30% a cifrei de afaceri în 2015 Proprietarul brandului Wetterbest, creștere cu 30% a cifrei de afaceri în 2015
În anul 2015, compania Depaco, una dintre cele mai importante companii de pe piața locală de sisteme pentru acoperişuri, prezentă pe piaţă prin brandul... Proprietarul brandului Wetterbest, creștere cu 30% a cifrei de afaceri în 2015

În anul 2015, compania Depaco, una dintre cele mai importante companii de pe piața locală de sisteme pentru acoperişuri, prezentă pe piaţă prin brandul Wetterbest, a obținut o cifră de afaceri de 107 milioane lei (circa 23,6 mil. euro), în creștere cu 30% față de anul 2014.

Grupul Wetterbest a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de aproximativ 130 milioane lei (aproximativ 28,6 mil. euro), cu 35% mai mare față de anul anterior, și un profit de 6,5 milioane lei. Din grup fac parte trei companii: Depaco (producător de ţiglă metalică, tablă cutată şi sisteme de drenaj), Polnebo (importator de șuruburi autoforante, membrane şi ferestre de mansardă) şi Cortina (producător de țiglă metalică Wetterbest şi distribuitor, deserveşte zona de sud-vest).

„Creșterile obținute sunt semnificative și chiar ne-au depășit așteptările. Dar și mai mulțumiți suntem de faptul că am reușit să ne consolidăm afacerea și să asigurăm o bază sănătoasă de dezvoltare pe termen mediu și lung. Ne-am concentrat pe creșterea producției și a productivității, îmbunătățirea organizării și a nivelului de pregătire profesională a echipei. Realizări importante au fost finalizarea unor proiecte consistente de investiții și lansarea pe piață a trei produse noi (Wetterbest Click, Wetterbest Gladiator și W60)”, a declarat Dragoș Irimescu, director general Depaco.

Pentru anul acesta, reprezentanții companiei au în vedere o creștere mai moderată, de până în 20%, dar cu eficiență mai mare. Printre planurile companiei se află lansarea a 5 produse noi.

„Anul trecut, am avut plăcuta surpriză să constatăm sporirea cererii de țiglă metalică”, a completat Dragoș Irimescu.

Depaco deține două fabrici, una la Băicoi (jud. Prahova) și una la Podari (jud. Dolj). Compania deține cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv 33 de linii automate şi cinci hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.